- 15:28 Mustafa Elitaş Ordu’da!
- 14:39 Aybastılı Doktor, Almanya’da Başhekim Oldu!
- 14:11 Amasya’da Kuruyemiş Yüklü TIR’da Korkutan Yangın!
- 11:27 Yılmaz'dan, 21 Mart Nevruz Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.
- 16:08 Minik Eller Yürekleri Isıttılar.
- 15:50 Karla Mücadelede Hız Kesmiyor!
- 15:15 EMEP, “23 Mart’ta dayanışma için eylem alanlarında olacağız.”
- 15:15 Geleceğe Nefes İçin Fidan Diktiler
- 15:14 Bucak’ta Basamaklar Daha Kolay Çıkılacak
- 15:06 ŞANLITÜRK: AYRIM YAPMADAN BÜTÜN BELEDİYELER DENETLENMELİDİR
- 15:04 ŞANLITÜRK KUTLADI
- 15:01 KOKARCA MÜCADELESİ
- 10:54 KIRSALDA KARLA MÜCADELE BAŞLADI
- 14:21 SAHNEDE BULUŞTULAR
- 13:16 MEHMET MURAT ÇALIK GÖZALTINA ALINDI
Fındık Fiyatı
“SEVGi YEŞERTiR UMUDU”

“Mitinge Karşı Miting, Üzülme Güneş Yeniden Doğacak, Tünelden Çıkış adlarında deneme; Ordu’da İnsan Manzaraları adıyla röportaj ve Dilek Ağacı adıyla da öykü türünde beş kitabı yayımlan Coşkun Özbucak bu kez şiir kitabıyla okuyucularla buluşacak.
Yayımlanan şiir kitabı için 02 Aralık 2022 tarihinde imza günü düzenleyeceğini belirten Özbucak, şiire yönelişi hakkında şunları söyledi, “Bir arkadaşımın “Neden şiir yazmıyorsun? Kimi yazılarını alt alta getirdiğimizde şiir oluyor. Şiir yazmalısın.” dedi. Şiir yazmayı hiç düşünmemiştim. Neden olmasın, diyerek yazmaya başladım. Yazdıklarımı çevremde arkadaşlara okuttum. Eleştirilerini aldım. Özellikle Perşembe Lisesi’ndeyken bize çok katkısı olan Edebiyat Öğretmenimiz Eyüp Sağesen’e teşekkür ediyorum. Sert eleştirileri ve övgüleriyle katkısı büyük oldu. Şiir yazmanın zorluğunu herkes kabul eder. Üzerinde çalışmalarını tamamladığım şiirlerimden bir bölümünü “Sevgi Yeşertir Umudu” adıyla dosya haline getirdim. Yayınevine sundum, yayımlama kararı verildi. Umarım okurlar tarafından da beğenilir.”
Şiirlerinin sevgi, umut ve direnç üzerine olduğunu vurgulayan Özbucak, “Sevgi umudu yeşertir; umut da direnci. Direnç özgürlüğü; özgürlük de barışı yeşertir, diyorum. Temel, sevgi olduğuna göre yüreklerde sevgi eksik olmamalı anlayışındayım. Şiirlerimi de bu bakış açısıyla yazdım.” dedi.
nBÜLTEN