HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
15 Kasım 2022 Salı Saat: 08:09

EĞİTİM DUAYENİNDEN BÜYÜK ONUR

36 ülkedeki eğitim kurumu ile BAU Global Başkanı Enver Yücel, Evrensel 50 İş İnsanı Listesine girdi.
EĞİTİM DUAYENİNDEN BÜYÜK ONUR

Bahçeşehir Üniversitesi (BAU) Mütevelli Heyeti Başkanı, Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları (BUEK) Yönetim Kurulu Başkanı Enver Yücel, Türkiye’deki evrensel 50 iş insanı listesine girerek bir kez daha gururlandırdı.

Business Life dergisinin yaptığı araştırmanın jüri üyeliklerini, Hande Yaşargil, Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan, Zeliha Saraç, Sami Altınkaya, Seyfettin Bayram, Şerif Kaynar, Dr. Bahadır Kaleağası ve Cem Seymen yaptı.

Business Life dergisinin yaptığı  araştırmanın jüri üyeliklerini, Hande Yaşargil, Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan, Zeliha Saraç, Sami Altınkaya, Seyfettin Bayram, Şerif Kaynar, Dr. Bahadır Kaleağası ve Cem Seymen yaptı. Güvenilirlik, saygınlık, sorumluluk, hakkaniyet, özen ve yurttaşlık gibi değerlerin kriter olarak tutulduğu araştırmada listeye eğitimci Enver Yücel de girmeyi başardı. 

Tek eğitimci olarak evrensel 50 iş insanı listesinde yer alan Enver Yücel, “54 yıldır hizmet veren eğitim kurumlarının lideri olarak; dünün, bugünün ve yarının dünyasında öncelikle iyi insan yetiştirmek ve büyük hayaller kurup hep ileriyi düşünmek, çalışma hayatımın temel felsefesi oldu. Vizyoner girişimciler yetiştirmek de en önemli girişimim olmuştur. Bütün dünya çocuklarının kaliteli eğitime erişimi için yıllardır kurumlarımla büyük emek veriyoruz. 

Yaptıklarımla dünyada özellikle gençlere örnek olmam, ilham vermem apayrı bir mutluluk. Beni bu ödüle layık gören, beni gururlandıran emeği geçen herkese  teşekkürlerimi sunuyorum."  dedi. n BÜLTEN




Anahtar Kelimeler : EĞİTİM, DUAYENİNDEN, BÜYÜK, ONUR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler