HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
13 Eylül 2022 Salı Saat: 08:40

MÜDÜR BEKYÜREK'TEN HİCABİ ÇELEBİ ORTAOKULUNA ZİYARET

Altınordu Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek, Hicabi Çelebi Ortaokulunu ziyaret ederek yeni eğitim öğretim yılına başlangıç yaptı.
MÜDÜR BEKYÜREK'TEN HİCABİ ÇELEBİ ORTAOKULUNA ZİYARET

Altınordu  Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek, Hicabi Çelebi Ortaokulunu ziyaret ederek yeni eğitim öğretim yılına başlangıç yaptı. 

Müdür Vargeloğlu’nun konuşmaların ardından bayrak töreni gerçekleştirildi.  İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek, sınıfları ziyaret ederek öğrencilerle sohbet etti, öğrencilerin yeni eğitim yılına yönelik isteklerini dinledi, kendilerine derslerinde başarılar diledi. 

Okul yöneticileri tarafından karşılan Müdür,  okulun genel durumu hakkında bilgi aldıktan sonra öğretmen ve öğrencilerle birlikte bayrak törenine katıldı. Müdür, "Bugün yeni bir eğitim öğretim yılına kavuşmanın heyecan ve mutluluğunu yaşıyoruz. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak okul yöneticilerimiz ve öğretmenlerimizle birlikte siz öğrencilerimizin daha iyi bir eğitim alması için gayret göstermekteyiz. Sizlerden isteğim başarılı bir öğrenci olmak için düzenli çalışmanız, mutlu bir birey olmak içinse toplum kurallarına riayet etmenizdir. Yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını, başarılarla dolu bir yılı geçirmenizi diliyorum." dedi. 

Öğretmenler odasında öğretmenlerimizle bir araya gelerek öğretmenlerimizle sohbet edip görüşlerini dinledi.   

nBÜLTEN





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler