HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
2 Eylül 2022 Cuma Saat: 08:42

‘EĞİTİM ÇALIŞANLARININ PROMOSYONU REVİZE EDİLMELİ’

Yenilikçi Eğitim Çalışanları Sendikası promosyon anlaşmasının revize edilmesi için Altınordu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne başvuruda bulundu.
‘EĞİTİM ÇALIŞANLARININ  PROMOSYONU REVİZE EDİLMELİ’

Yenilikçi Eğitim Çalışanları Sendikası promosyon anlaşmasının revize edilmesi için Altınordu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne başvuruda bulundu.

Genel merkezi Orduda bulunan tek eğitim sendikası YES, değişen ekonomik koşullar nedeniyle diğer kurumların son dönemlerde imzaladığı yüksek meblağlı promosyon anlaşmalarının göz önünde bulundurularak 15 Nisan 2022 tarihli Eğitim çalışanlarına yönelik promosyon anlaşmasının revize edilmesi için Altınordu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne dilekçe ile başvuruda bulundu.

Sendika Genel Sekreteri Fatih Pala yaptığı açıklamada şunları ifade etti: "Biz Yenilikçi Eğitim Çalışanları Sendikası olarak gereğini yerine getirdik ve eğitimcilerin promosyon anlaşmasının revize edilmesi ve günün şartlarına uygun hale getirilmesini talep ettik". 

Genel sekreter Pala bu konuda gereğini yaptıklarını ancak, eğitim işi kolunda etkili ve yetkili olan  diğer sendikaların da harekete geçmelerini isteyerek şöyle devam etti: "Biz sendika olarak gerekli iş ve işlemleri yaptık sıra diğer sendikalarda, kendini etkili ve yetkili  addeden sendikaların da harekete geçmesi gerekmektedir. "dedi. nFATMA ALAY





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler