HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
26 Ağustos 2022 Cuma Saat: 09:30

TEKNOFEST FİNALLERİNE ORDU’DAN 9 TAKIM

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından düzenlenen, Türkiye'nin millî teknolojilerini geliştirmeyi hedefleyen ilk ve tek olan festivalin Türkiye Finalleri'ne Ordu 9 takımla katılıyor.
TEKNOFEST FİNALLERİNE  ORDU’DAN 9 TAKIM

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından düzenlenen, Türkiye'nin millî teknolojilerini geliştirmeyi hedefleyen ilk ve tek olan festivalin Türkiye Finalleri'ne Ordu 9 takımla katılıyor.

“Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından düzenlenen, Türkiye'nin millî teknolojilerini geliştirmeyi hedefleyen ilk ve tek olan festivalin Türkiye Finalleri'ne 9 takımımızla katılıyoruz. Ülkemizde millî teknolojinin geliştirilmesi konusunda önemli görevler üstlenen kurum ile kuruluşların paydaşlığında düzenlenen dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali olan TEKNOFEST, 2022 yılında Karadeniz'de gerçekleşmektedir. 

Ülkemizin Millî Teknoloji Hamlesi'ni gerçekleştirmek için yola çıkan, Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından düzenlenen, Türkiye'nin millî teknolojilerini geliştirmeyi hedefleyen ilk ve tek olan festivale katılma başarısı gösteren öğrencilerimiz, "Eğitim Kenti Ordu'muz" adına önemli başarı hikâyeleri yazmaya devam ediyor. TEKNOFEST'te daha önce 6 şehirde 13 farklı kategoride yarışan 52 takımımızdan 9'u, 30 Ağustos - 4 Eylül 2022 tarihlerinde Samsun Çarşamba Havalimanı'nda yapılacak olan TEKNOFEST 2022 Samsun Türkiye Finalleri'ne davet edildi. "Liseler Arası İnsansız Hava Araçları" yarışması "Döner Kanat" kategorisinde Türkiye 3. sü olan Yusuf Bahri Anadolu İmam Hatip Lisesi Cevher-ül Cezeri takımımız ile yine aynı okulun Türkiye 4. sü  olan Ünye Yesevi takımı ödül töreninde yer alacak, 7 takım  ise söz konusu finallere katılacaktır.

Müdür Mehmet Fatih Vargeloğlu, bu önemli başarıdan dolayı başarının mimarları olan okul yöneticilerimizi, danışman öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik etti. Ülkemizin geleceği için önemli çalışmalara imza atan ve başarı hikâyeleri yazarak "Eğitim Kenti Ordu'muzu" gururlandıran takımlarımıza 30 Ağustos- 4 Eylül 2022 tarihlerinde Samsun Çarşamba Havalimanı'nda yapılacak olan TEKNOFEST 2022 Samsun Türkiye Finalleri'nde başarılar diledi.”

 nBÜLTEN  




Anahtar Kelimeler : TEKNOFEST, FİNALLERİNE, ORDU’DAN, 9, TAKIM

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler