HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
20 Haziran 2022 Pazartesi

MÜDÜRLER TOPLANDI

İlçe Millî Eğitim Müdürleri ile bir araya gelen Müdür, yürütülen ve planlanan faaliyetlerle ilgili bilgi alarak yapılması gereken çalışmalar konusunda değerlendirmelerde bulundu.
MÜDÜRLER TOPLANDI

Ordu Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu başkanlığında, Kabataş ilçede 19 İlçe Millî Eğitim Müdürünün katılımıyla değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. 

Toplantı için Kabataş ilçemize giden Müdür, ziyaretlerine Kabataş Kaymakamı Yunus Emre Sakızcı'yı ziyaret ederek başladı. Ardından Kabataş İlçe Millî Eğitim Müdürlüğünü ziyaret ederek İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Pehlivan'dan ilçedeki okul ve kurumların eğitim öğretim durumları, eğitim yatırımları, yürütülen projeler ve yapılan faaliyetler hakkında brifing alan Müdür, büroları ziyaret ederek personellerle sohbet etti. 

İlçedeki ziyaretlerinin ardından İlçe Millî Eğitim Müdürleri ile bir araya gelen Müdür, yürütülen ve planlanan faaliyetlerle ilgili bilgi alarak yapılması gereken çalışmalar konusunda değerlendirmelerde bulundu.

Toplantıda 2021-2022 eğitim öğretim yılının değerlendirilmesi, Çevre Dostu 1000 Okul Projesi ile 10.000 Okul Projesi kapsamında yürütülen faaileyetler, TEKNOFEST proje başvuruları sonrası devam eden çalışmalar, okul kütüphanelerimizdeki kitap sayılarındaki artışların değerlendirilmesi, 2022-2023 eğitim öğretim yılı taşımalı eğitimin planlanması, köy ve benzeri yerleşim yerlerinde açılacak okullarla ilgili yapılan planlamaların değerlendirilmesi, YKS öncesi yapılacak son hazırlıklar ve yıl sonu işlemleri görüşülerek karara bağlandı.

İl Millî Eğitim Müdürü başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, önceden planlanarak tüm ilçe müdürlerimiz tarafından okunan Kemal Sayar'a ait "Yavaşla" kitabının değerlendirmesi yapılarak kitap ile ilgili fikir alışverişinde bulunuldu. 

İlçe Millî Eğitim MüdürlerimN talep ve önerilerini dinleyen Müdür, toplantıya katılan herkese teşekkür etti.

nHABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : MÜDÜRLER, TOPLANDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler