HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
8 Nisan 2022 Cuma

ŞAMPİYONLARINDAN ZİYARET

2204-B 16. Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Bölge Sergisine, Samsun, Amasya, Giresun, Kastamonu, Çorum, Ordu, Sinop, Tokat illerinden toplam 100 proje katılmaya hak kazanmıştır.
ŞAMPİYONLARINDAN ZİYARET

2204-B 16. Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Bölge Sergisine, Samsun, Amasya, Giresun, Kastamonu, Çorum, Ordu, Sinop, Tokat illerinden toplam 100 proje katılmaya hak kazanmıştır. Bölge sergisine davet edilen 21 projemizden 8 'i derece almıştır.Birincilik kazanan 4 projemiz Türkiye Finallerinde ilimizi temsil edeceklerdir.

2022 yılı TÜBİTAK 16. Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Bölge Sergisinde dereceye giren  öğrencilerimiz ve danışman öğretmenlerimiz ile bir araya Müdürümüz Mehmet Fatih Vargeloğlu, "Öğrencilerimizin bu ülkenin geleceğini tasarlayan projelerle ilgilenmesi, özgün fikirlerin peşinden koşması bizim için çok önemli. Bu tür çalışmalar sadece bir yarışma değil, sizi hayat disiplinine, gelecekteki mesleğinize hazırlayan etkinliklerdir. Sizleri ve rehber öğretmenlerinizi tebrik ederim. Çalışmalarınızı her zaman destekleyeceğiz, emeğinize sağlık." dedi

Görüşme sonrasında  hediye takdiminde bulunan Müdürümüz Mehmet Fatih Vargeloğlu, öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederek başarılarının devamını diledi.

HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : ŞAMPİYONLARINDAN, ZİYARET

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler