HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
27 Aralık 2021 Pazartesi

ÖĞRENCİLERE KİTAP DESTEĞİ

Millî Eğitim Bakanlığı, sınavlara hazırlık sürecinde öğrencilerimizin derslerine katkı sağlamak amacıyla çeşitli sınıf düzeylerinde beceri temelli sorular, örnek sorular ve çalışma soruları hazırlanarak öğrencilerimizin kullanı
ÖĞRENCİLERE KİTAP DESTEĞİ

Millî Eğitim Bakanlığı, sınavlara hazırlık sürecinde öğrencilerimizin derslerine katkı sağlamak amacıyla çeşitli sınıf düzeylerinde beceri temelli sorular, örnek sorular ve çalışma soruları hazırlanarak öğrencilerimizin kullanımına sunuldu. 

Millî Eğitim Bakanlığı  hazırlanarak ilimize gönderilen çalışma soruları, beceri temelli testler, sözel-sayısal LGS çalışma ve tekrar testlerinden oluşan kitaplar Müdürlüğümüz tarafından yapılan planlama doğrultusunda İlçe Millî Eğitim Müdürlüklerine ve okullara dağıtılmaya başlandı.

İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, Şube Müdürümüz Ayfer Oral Aydın ile birlikte ilimizde 2. sınıftan 12. sınıfa kadar, öğrenimlerini sürdüren öğrencilerimizin istifadelerine sunulan beceri temelli testler, tekrar testleri, sözel ve sayısal çalışma kitaplarının dağıtımının yapıldığı Müdürlüğümüzün deposunu ziyaret ederek, yapılan dağıtımın son durumu hakkında bilgi aldı.

Yapılan planlama doğrultusunda ilimize gönderilen 161.259 adet beceri temelli sorular, örnek sorular ve çalışma sorularından oluşan kitaplar Destek Hizmetleri Şubesinde görev yapan personellerimiz tarafından dağıtılmaya başladı.

İlimize gönderilen kaynak kitaplar, salgın süreci nedeniyle oluşan öğrenme kayıplarının tespit edilerek değerlendirilmesi ve değerlendirme sonucuna göre eylem planlarının geliştirilmesi amacıyla hazırlanmıştır. Bu kapsamda, beceri temelli sorular, örnek sorular ve çalışma soruları ile öğrencilerimizin akademik becerilerinin gelişimlerinin desteklenmesi, tüm öğrencilerimize eşit öğrenme fırsatları sunulması, yardımcı kaynaklara erişimin kolaylaştırılması ve kaynak çeşitliliğinin artırılması hedeflenmektedir.

Ölçme ve değerlendirme faaliyetlerine ilişkin öğretmen, öğrenci, veli ve diğer tüm paydaşlarda farkındalık oluşturulmasına yönelik 2. sınıftan 12. sınıfa kadar bulunan öğrenci ve öğretmen sayısında beceri temelli testler, tekrar testleri, sözel ve sayısal çalışma kitapları 10 Ocak 2022 tarihine kadar dağıtımının yapılması planlandı. HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : ÖĞRENCİLERE, KİTAP, DESTEĞİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler