HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
15 Aralık 2021 Çarşamba Saat: 07:27

MÜDÜR VARGELOĞLU İLÇELERDEYDİ

İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, ilçe ziyaretleri kapsamında Kabataş ve Çatalpınar ilçelerine gerçekleştirdiği ziyarette, yürütülen eğitim öğretim faaliyetleri ile yapılan ve planlanan bakım, onarım, tadilat ve gü
MÜDÜR VARGELOĞLU İLÇELERDEYDİ

İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, ilçe ziyaretleri kapsamında Kabataş ve Çatalpınar ilçelerine  gerçekleştirdiği ziyarette, yürütülen eğitim öğretim faaliyetleri ile yapılan ve planlanan bakım, onarım, tadilat ve güçlendirme çalışmaları ile yeniden yapımı devam eden eğitim yatırımlarımızı yerinde gördü.

İlçe ziyaretlerine İl Millî Eğitim Şube Müdürü Musa Gözüdik ile birlikte Çatalpınar ilçesi ile devam eden Müdür Vargeloğlu, yapımı tamamlanan özel eğitim okulunun devam eden çevre düzenleme çalışmasını yerinde gördü. Planlanan çalışmalarla ilgili İlçe Millî Eğitim Müdürü Ahmet Kına'dan bilgi aldı. Okulun ilçemize hayırlı olması temennisinde bulundu.

Çatalpınar'da yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi alan Müdürümüz, ilçe ziyaretlerine Kabataş ile devam etti.

Kabataş'ta yürütülen eğitim öğretim faaliyetleri ile devam eden ve planlanan bakım, onarım, tadilat ve güçlendirme çalışmalarını yerinde gören Müdürü , İlçe Millî Eğitim Müdürü Süleyman Pehlivan ve firma yetkililerinden bilgi aldı. Okullarımızda devam eden güçlendirme çalışmalarının planlandığı sürede tamamlanacağını ifade eden Müdür, firma yetkililerine yapılması gerekenlerle ilgili değerlendirmelerde bulundu. 

Kabataş ilçesindeki  inceleme ziyaretlerini eğitim öğretim faaliyetlerinin devam ettiği okullarımızda sürdüren Müdür  Vargeloğlu, Kabataş Alankent Çok Programlı Anadolu Lisesinde öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi. Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası kapsamında öğretmen ve öğrenciler tarafından düzenlenen etkinliğe katılarak sohbette bulundu. Her yıl 12-18 Aralık tarihleri arasında düzenlenen ve etkinliklerle kutlanan "Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası"nın önemine değinen Müdür, öğrencilerin sofrasına misafir oldu.  HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : MÜDÜR, VARGELOĞLU, İLÇELERDEYDİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler