HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
13 Aralık 2021 Pazartesi Saat: 08:08

MÜDÜR VARGELOĞLU, ÖĞRETMENLERLE BULUŞTU

Ordu Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, Kumru'da Öğretmenlerle Buluştu
MÜDÜR VARGELOĞLU,  ÖĞRETMENLERLE BULUŞTU

 Ordu Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, Kumru'da Öğretmenlerle Buluştu

İlçe ziyaretlerinde bulunarak, eğitim öğretim faaliyetleri ile onarım, tadilat ve güçlendirme çalışmalarını yerinde gören Müdür  Vargeloğlu, Kumru'da öğretmenlerle buluştu.

Kumru ilçesinde Konaklı Boeing İlkokulu ve İmam Hatip Ortaokulunu İl Millî Eğitim Şube Müdürü Erol Başar ile birlikte ziyaret ederek, öğretmenlerle bir araya gelen Müdürü, İlçe Millî Eğitim Müdürü Suat Evin'den ilçenin eğitim öğretim durumu ile onarım, tadilat ve güçlendirme çalışmaları konusunda bilgi aldı.

Öğretmenlerle yaptığı sohbette, talep ve ihtiyaçlarını soran Müdür  Vargeloğlu, "Öğretmenlik mesleği temelde bir fedakarlık, özveri gerektiren bir meslektir. İlimiz eğitimi için özveri ile görev yapan fedakar öğretmenlerime teşekkür ediyorum. Yaptığınız çalışmaları ekip ruhu ile yürütürseniz daha büyük başarıları birlikte yakalayabilirsiniz. İlimizde çok güzel bir eğitim ailesi var. Siz değerli öğretmen ve okul yöneticisi arkadaşlarımızın gösterikleri çaba başarıyı beraberinde getiriyor. Bizim hedefimiz bize emanet edilen öğrencilerimizi kaliteli bir eğitim ile en iyi şekilde geleceğe hazırlamaktır. Millî Eğitim camiası büyük bir camia ve bu camianın her ferdi bizim için önemlidir, değerlidir. Eğitim meşalesini, her zaman en yüksekte taşıyan kıymetli meslektaşlarım, gayretleriniz ve emeklerinizden dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum." dedi.

Ziyarette, Kumru'da yapılan çalışmalar için idareci ve öğretmenlere teşekkür eden Müdür Vargeloğlu, Bakanlığımızın davetiyle TRT'de yayımlanan "Benim Hikayem" programına konuk olan Kumru Konaklı Boeing İlkokulu öğretmenlerimizden Caner Sarıoğlu'nu başarılarından dolayı tebrik etti. HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : MÜDÜR, VARGELOĞLU, ÖĞRETMENLERLE, BULUŞTU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler