HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
18 Kasım 2021 Perşembe Saat: 06:49

MÜDÜR VARGELOĞLU İLÇELERDEYDİ

Gölköy ilçe ziyaretinde İnşaat ve Emlak Hizmetleri Biriminden sorumlu Şube Müdürü Erol Başar, Gölköy İlçe Millî Eğitim Müdürü Özgür Devrim Çelenk ve idareciler hazır bulundu
MÜDÜR VARGELOĞLU İLÇELERDEYDİ

Ordu Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, ilçelerimizde yürütülen eğitim öğretim faaliyetlerini, eğitim yatırımlarımızı, güçlendirme çalışmaları ile yapımı devam eden inşaat alanları ve okullarımızda yapılan onarım, tadilat faaliyetlerini yerinde görmek üzere gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında Gölköy ve Ulubey ilçelerimizde incelemelerde bulundu.

  Gölköy ilçe ziyaretinde İnşaat ve Emlak Hizmetleri Biriminden sorumlu Şube Müdürü  Erol Başar, Gölköy İlçe Millî Eğitim Müdürü Özgür Devrim Çelenk ve idareciler hazır bulundu. Deprem tahkiki sonrası yık yap kapsamında yıkılan Emirler Şehit Nihat Şahin İlkokulu ve Şehit Bilal Çıtak Ortaokulu için yeniden yapılacak olan 8 derslikli bina ve arsasında incelemelerde bulundu. 

Mahalle muhtarı ve yöre halkı ile sohbet ederek, görüşlerini ifade eden Müdür, yapılması planlanan çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Ardından yapımı devam eden Atatürk İlkokulu binasını ve Hayırsever iş insanları Hamza Günay ve Recep Kuş tarafından yaptırılan 4 derslikli Gölköy Anaokulu ve konferans salonu inşaat alanını inceledi. İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü idarecilerinden, okul müdürlerinden ve yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı.

Gölköy'ün ardından Ulubey ilçesinde yürütülen çalışmalarla ilgili ziyarette bulunan Müdürümüz Vargeloğlu, Ulubey İmam Hatip Lisesine yapılan bahçe duvarını inceledi. Yapılması gerekenlerle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : MÜDÜR, VARGELOĞLU, İLÇELERDEYDİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler