HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
6 Haziran 2024 Perşembe

Öğrencileri Sevindirecek Haber!...

Yaz tatili öncesinde okullarda etkinlik haftası düzenlenmesine karar veren Milli Eğitim Bakanlığı, böylelikle öğrencilerin ders sürelerini bir hafta erken tamamlamış olacak.
Öğrencileri Sevindirecek Haber!...

Haziran ayına girilmesiyle birlikte sıcaklıklar artmaya devam ediyor. Bunaltıcı havalarda öğrenciler okula gitmekte güçlük çekerken, yaz tatiline girilmesine kısa bir süre kala Milli Eğitim Bakanlığı'ndan öğrencileri sevindiren bir haber geldi.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, okullarda eğitim ve öğretim yılının son haftasının etkinliklere ayrılacağını belirterek, derslerin normal takvimden daha erken sonlanacağını belirtti.

SON DERSLER 7 HAZİRAN'DA 

Okulların kapanış tarihleri, birçok aile için kritik öneme sahip.

Yaz aylarında farklı şehirlere tatile gitmek ya da köye dönerek nefes almak isteyen aileler, kendi iş durumlarının yanında çocuklarının okul sürelerini dikkate almak zorunda kalıyor.

Binlerce aile, okulların kapanmasıyla birlikte tatil programlarına başladığı için, eğitim ve öğretim döneminin son günü herkes için önem teşkil ediyor.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, yeni hazırlanan müfredat programına dair yaptığı açıklamalarda, bu yıl okullarda görülen derslerin planlanandan bir hafta daha önce tamamlanacağını duyurdu.

10- 14 Haziran haftasında düzenlenecek olan etkinlikler haftasında öğrenciler ders yapmayacak dinlenme ve eğlenme fırsatı bulacak. Böylelikle öğrenciler, son derslerini 7 Haziran'da yapmış olacak.

Kaynak: Sözcü




Anahtar Kelimeler : Öğrencileri, Sevindirecek, Haber!...

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler