HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
24 Mayıs 2024 Cuma Saat: 16:57

Hem Eğlendiler Hem Öğrendiler!

Fatsa Milli Eğitim Müdürlüğü himayesinde TOKİ Ortaokulu koordinesinde düzenlenen yarışmaya İlçe Millî Eğitim Müdürü Saygın Atinkaya, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
Hem Eğlendiler Hem Öğrendiler!

Fatsa Milli Eğitim Müdürlüğü  himayesinde TOKİ Ortaokulu koordinesinde düzenlenen yarışmaya İlçe Millî Eğitim Müdürü  Saygın Atinkaya, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. 

İlçeden 16 ortaokuldan 48 öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilen yarışmada öğrencilerler  hem öğrendiler hem de eğlendiler.

Matematik dersini sevdirmek, matematiğe karşı olumsuz önyargıları kırmak, öğrencilerin problem çözme becerilerini geliştirmek, takım içinde uyumlu çalışmalarını ve iş birliğini teşvik etmek hedefleriyle düzenlenen yarışmada, öğrencilerimiz hem zihinlerini zorlayıp hem de birbirinden eğlenceli parkurlarda kıyasıya mücadele ettiler.

Yarışmada 5 Ana ve 5 Ara Parkur yer aldı. Ana Parkurda Tangram, Hafıza Oyunu, 4 İşlem 1 Sayı, Yüzlük Tablo ve Küp Dizilim oyunları oynanırken, Ara Parkurda ise Bowling, Labirent Oyunu, Halka Geçirme, Denge Oyunu ve Basketbol aktiviteleri yapıldı. 

Her bir parkur, öğrencilerin zeka, hız ve strateji becerilerini sınayan eğlenceli ve öğretici etkinliklerle doluydu.

Yarışmanın her aşamasında öğrenciler yaşadığı heyecan ve coşku görülmeye değerdi. Takım ruhunun ve iş birliğinin ön planda olduğu bu etkinlikte, öğrenciler hem birbirlerini desteklediler hem de rakiplerine karşı centilmence mücadele ettiler.

Yarışma sonunda tüm katılımcılara ve danışman öğretmenlerine katılım belgeleri takdim edildi.

 İlk 3 dereceye giren öğrencilere başarı belgeleri, plaketler ve hediyeler verildi.

HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : Hem, Eğlendiler, Öğrendiler!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler