- 15:28 Mustafa Elitaş Ordu’da!
- 14:39 Aybastılı Doktor, Almanya’da Başhekim Oldu!
- 14:11 Amasya’da Kuruyemiş Yüklü TIR’da Korkutan Yangın!
- 11:27 Yılmaz'dan, 21 Mart Nevruz Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.
- 16:08 Minik Eller Yürekleri Isıttılar.
- 15:50 Karla Mücadelede Hız Kesmiyor!
- 15:15 EMEP, “23 Mart’ta dayanışma için eylem alanlarında olacağız.”
- 15:15 Geleceğe Nefes İçin Fidan Diktiler
- 15:14 Bucak’ta Basamaklar Daha Kolay Çıkılacak
- 15:06 ŞANLITÜRK: AYRIM YAPMADAN BÜTÜN BELEDİYELER DENETLENMELİDİR
- 15:04 ŞANLITÜRK KUTLADI
- 15:01 KOKARCA MÜCADELESİ
- 10:54 KIRSALDA KARLA MÜCADELE BAŞLADI
- 14:21 SAHNEDE BULUŞTULAR
- 13:16 MEHMET MURAT ÇALIK GÖZALTINA ALINDI
Fındık Fiyatı
4 gün okul 3 gün tatil dönemi başlıyor!

İddialara göre, bu değişiklik için bir pilot uygulama başlatılacak ve bu kapsamda Ankara ve İstanbul'dan 10 pilot okul seçilecek. Pilot uygulama, 2024-2025 eğitim ve öğretim yılı boyunca devam edecek ve elde edilen verilerin analiz edilerek eğitime etkilerinin değerlendirilmesi hedefleniyor.
Pilot okullarda yapılacak bu deneyimlerde, öğrenci başarısı, motivasyonu ve ders içi etkileşim gibi faktörler dikkatle incelenecek. Bu analizler sonucunda elde edilecek veriler, haftalık okul süresinin dört güne indirilmesinin eğitim üzerindeki olumlu veya olumsuz etkilerini belirlemekte yardımcı olacak.
Pilot uygulama olumlu sonuçlar verdiği takdirde, bu değişiklik Türkiye genelindeki tüm okullarda uygulanabilir hale gelecek. Ancak kesin bir karar alınmadan önce pilot uygulamanın sonuçları ve etkileri detaylı bir şekilde değerlendirilecek.