HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
8 Kasım 2021 Pazartesi Saat: 08:21

PROJE OKULU FİNLANDİYA'DA

Kumru Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu Finlandiya'ya gittiler.
PROJE OKULU FİNLANDİYA'DA

Kumru Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu  Finlandiya'ya gittiler.

Erasmus 2019 yılı Çağrı Döneminde, Erasmus+ Programı Okul Eğitimi Personel Hareketliliği Faaliyeti kapsamında okulumuz tarafından sunulan 2019-1-tr01-ka101-063166 numaralı ve " 21. YY. Eğitimiyle Geleceğimizi İnşa Edelim" başlıklı proje teklifimiz, uygunluk kriterlerini karşılayarak bağımsız dış uzmanların içerik değerlendirmesinde yeterli puanı sağlaması sonucunda kabul edildi.

Hibe desteğiyle gerçekleşecek olan proje, Küresel Pandemi şartları nedeniyle ertelenmiş ve 24/10/2021 tarihinde icra edilmeye başlandı. 

Kumru Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulundan 6 öğretmenimiz çeşitli konularda seminerler almak ve dünya çapında eğitim alanında örnek gösterilen ülkelerden biri olan Finlandiya'da eğitim ortamlarını ve uygulamalarını yerinde gözlemlemek için Finlandiya'nın başkenti Helsinki'de bulunuyorlar.

   Çok faydalı ve verimli olarak devam eden projemiz 05/11/2021 tarihinde sona erecek ve eğitimci arkadaşlarımız yurda döneceklerdir. Proje kapsamında Finlandiya'da eğitim seminerleri ve gözlemlerde bulunan heyetimiz, proje sonrası tüm meslektaşlarımıza edindikleri bilgi ve izlenimlerini aktaracak, okulumuz ve ilçemizin eğitimine katkı sağlayacaklardır.

 HABER MERKEZİ

 

 

 

 




Anahtar Kelimeler : PROJE, OKULU, FİNLANDİYA'DA

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler