- 12:33 Akkuş Belediyesi’nden Şehit Yakınları ve Gazilere İndirim Müjdesi
- 12:19 Ordu'da Yatırımcılar İçin Yeni Hibe Fırsatları Başladı
- 12:01 Ergin Karlıbel Vakfı kapılarını kadınlara açıyor
- 12:05 TÜRK LEZZETİNE ALTIN ÖDÜL!
- 14:58 OSKİ'den Altyapıda Büyük Başarı: Susuz Mahalle Sayısı 272’den 13’e Düştü
- 14:48 Şehit Dedesi İçin Anı Odası Yaptırdı
- 14:29 17 Yaşındaki Genç Babasını Vurdu
- 14:10 Ordu’da Bir Haftada 54 Yaralamalı Kaza: Trafik Denetimleri Sıkılaştırıldı
- 12:55 Ordu’da Asayiş Uygulamaları Sıkılaştı: 1 Haftada 30 Aranan Şahıs Yakalandı, 18’i Tutuklandı
- 12:34 31 Ekim Son Gün, Süre Uzatılmayacak
- 11:14 İstanbul’daki Trafik Kazasında Ordu Çatalpınarlı Genç Hayatını Kaybetti
- 17:03 “Şehrin En Güzel Evet’leri Burada”
- 16:57 CUMHURİYET ÇAMURDAN KURTULDU
- 15:29 Vali Arazide, Kararlar Yerinde!
- 15:13 “Susuzluğa Geçit Yok: OSKİ 7/24 Nöbette”
Fındık Fiyatı
BiFDER Derneği Kuruldu

Ordu Fen Lisesi öğrenciler bir ilke imza atarak dernek kurdular. Türkiye'de şu ana kadar 17 tane olan ve 18'incisi Ordu Fen Lisesi öğrencileri tarafından kurulan kısa adı BİFDER olan "Bilimsel İlerleme ve Felsefi Düşünce Derneği" 3 Mayıs 2024 itibariyle resmen kurulmuş oldu.
BİFDER derneği üyesi öğrenciler, Okul Müdürü Turgay Türkmen ve coğrafya öğretmenleri Hamdi Uğur Taş ile birlikte derneğin kuruluş amacı, işleyişi ile ilgili bilgi vermek ve derneğin tanıtımını yapmak amacıyla ilk ziyaretlerini İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek'e yaptılar. Müdür, ziyarette öğrencilere dernek kurma fikrinin nasıl oluştuğu, derneğin amacı ve dernek bünyesinde yürütülen çalışmalar hakkında sohbet etti. Derneklerinin tanıtımını yapan öğrencilerimiz, derneğin sivil toplum kuruluşu etiketiyle, ulusal ya da uluslararası bilimsel faaliyetler ve proje çalışmaları yürütmek, bu anlamda özgün çalışmalara imza atmak amacıyla kurulduğunu ifade ettiler. Müdür, öğrencilerimize kurmuş oldukları derneğin hayırlı olması, ülkemiz adına güzel çalışmalara imza atmaları temennisinde bulundu.
Müdürün ziyaret gelen öğrencilere hediyelerini takdim edip günün anısına hatıra fotoğrafı çektirmesiyle ziyaret sona erdi.