- 15:28 Mustafa Elitaş Ordu’da!
- 14:39 Aybastılı Doktor, Almanya’da Başhekim Oldu!
- 14:11 Amasya’da Kuruyemiş Yüklü TIR’da Korkutan Yangın!
- 11:27 Yılmaz'dan, 21 Mart Nevruz Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.
- 16:08 Minik Eller Yürekleri Isıttılar.
- 15:50 Karla Mücadelede Hız Kesmiyor!
- 15:15 EMEP, “23 Mart’ta dayanışma için eylem alanlarında olacağız.”
- 15:15 Geleceğe Nefes İçin Fidan Diktiler
- 15:14 Bucak’ta Basamaklar Daha Kolay Çıkılacak
- 15:06 ŞANLITÜRK: AYRIM YAPMADAN BÜTÜN BELEDİYELER DENETLENMELİDİR
- 15:04 ŞANLITÜRK KUTLADI
- 15:01 KOKARCA MÜCADELESİ
- 10:54 KIRSALDA KARLA MÜCADELE BAŞLADI
- 14:21 SAHNEDE BULUŞTULAR
- 13:16 MEHMET MURAT ÇALIK GÖZALTINA ALINDI
Fındık Fiyatı
İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLERİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Ordu Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu 19 ilçenin Millî Eğitim Müdürünün Katılımıyla Eğitim Öğretim Yılı Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi
İlçe Millî Eğitim müdürlerinin bölgelerinde yürüttükleri çalışmalar hakkında brifing verdikleri toplantıda; projeler, taşımalı eğitim, yapımı devam eden inşaatlar, planlanmaya alınacak inşaat yatırımları, norm kadro çalışmaları, ortaöğretim kurumlarının genel değerlendirilmesi, DYK kursları, iş sağlığı ve güvenliği, MTSK sınavları, özel öğretim kurumlarının denetimi ve mesleki eğitim kurumları konuları görüşüldü.
2021-2022 eğitim öğretim döneminde açılan olan DYK (destekleme ve yetiştirme kursları) da öğrencilerimizin başarı ve gelişim süreçlerinin takibinin titizlikle yapılmasını dile getiren Müdürümüz, öğrencilerimizin salgın sürecinde olumsuz etkilenmelerini en aza indirmek maksadıyla okullarımızda derslerimizle koordineli sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerin düzenlenmesinin öğrencilerimizin moral ve motivasyonu açısından çok önem arz ettiğini ve bu moral motivasyonun da öğrencilerimizin ruhsal ve akademik başarısına olumlu yansıyacağını dile getirdi. İlçe Millî Eğitim Müdürlerimizin talep ve önerilerini dinleyen Müdür, fikir alışverişinde bulunup, toplantıya katılan herkese teşekkür etti.
HABER MERKEZİ