HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
7 Nisan 2024 Pazar Saat: 18:26

Ordu Milli Eğitim Müdürlüğünde Birlik ve Beraberlik Yemeği

Ordu İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih , Ünye Fen Lisesi Pansiyonunda iftar sofrasında öğrencilerle buluştu.
Ordu Milli Eğitim Müdürlüğünde Birlik ve Beraberlik Yemeği

Ordu İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, Ramazan ayı vesilesiyle Altınordu, Fatsa, Ünye, Kumru ve Korgan ilçelerinde görev yapan Yönetici, Öğretmen, Personel  ve pansiyonlarda kalan Öğrenciler  ile Ramazan ayı süresince gerçekleştirilen iftar programlarında bir araya geldi.

Mübarek Ramazan ayının manevi havasını hissetmek ve birlik beraberlik ruhunu güçlendirmek amacıyla organize edilen etkinliklerle ilgili konuşan Müdür Vargeloğlu; "Ramazan ayı barışın, kardeşliğin en yoğun yaşandığı bir ay. Bu güzel ve anlamlı ayda sizler ile hep beraber iftar sofrasında buluşmak, bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Eğitim çalışanları olarak bizler, öğrencilerimizin hayata hazırlanması noktasında önemli rol oynamaktayız. Başarılı bir eğitim sistemi için en önemli unsur, siz mesai arkadaşlarımızın emeği ve fedakârlığı olduğunu biliyoruz. Bu vesileyle, her birinize göstermiş olduğunuz emek ve özveri için bir kez daha teşekkür ediyorum. İlimizde eğitimi daha da ileriye taşımak için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Hedefimiz, her öğrencimize en iyi eğitim imkânlarını sunmak ve onları geleceğe en iyi şekilde hazırlamaktır. Bu vesileyle, iftar programlarımıza katılımlarınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyor; mübarek Ramazan ayının ülkemiz, milletimiz ve tüm İslâm âlemi için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" dedi.

Altınordu, Fatsa, Ünye, Kumru ve Korgan ilçelerinde düzenlenen iftar programları, Yönetici ve Öğrencilerimiz ile yapılan sohbetler eşliğinde yenilen iftar yemeğinin ardından sona erdi.

HABER MERKEZİ





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler