HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
4 Nisan 2024 Perşembe Saat: 15:39

Vali Erol, Atatürk Ortaokulu’nu Ziyaret Etti

Ordu Valisi Muammer Erol, okul ziyaretleri etkinliğine Altınordu Atatürk Ortaokulu’yla devam etti.
Vali Erol, Atatürk Ortaokulu’nu Ziyaret Etti

Vali Muammer Erol, okullarımızın sorun, sıkıntı ve ihtiyaçlarını yerinde görmek, eğitim neferleri olan öğretmenlerimize moral ve motivasyon sağlamak amacıyla yapmakta olduğu okul ziyaretlerine bugün de devam etti.

 

Beraberinde İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu ile birlikte Altınordu ilçesi, Yenimahalle de eğitim-öğretime devam eden Atatürk Ortaokulu’na ziyarete giden Vali Erol, burada Okul Müdürü Murat Çelenk, Müdür Yardımcısı Nurcan Günay tarafından karşılandı.

 

Okulun eğitim-öğretim durumu hakkında Okul Müdürü Murat Çelenk’ten bilgi alan Vali Muammer Erol, daha sonra öğretmenler odasında, okulda görev yapan öğretmenlerle bir araya geldi.

 

İl Milli Eğitim Müdürü ile birlikte okulları ziyaret edip, eksiklerini, ihtiyaçlarını yerinde görmeye çalıştıklarını ifade eden Vali Muammer Erol; “Ülkemizin geleceği olan çocuklarımızı yetiştiren öğretmenlerimiz bizler için çok kıymetlidir. Eğitim neferimiz olan öğretmenlerimizi okullarında ziyaret edip, onların karşılaştığı sorun, sıkıntı varsa onları çözmeye çalışıyoruz. Daha kaliteli bir eğitim için görüş, öneri ve taleplerini dinliyoruz. Böylece sorunları ve ihtiyaçları yerinde tespit edip, çözüm üretmeye gayret ediyoruz. Bu ziyaretlerimizle öğretmenlerimize moral ve motivasyon da sağlamaya çalışıyoruz” dedi.

 

Vali Muammer Erol’un ziyaretinden dolayı çok mutlu olduklarını dile getiren Öğretmenler; “Okulumuzu ve bizleri ziyaret etmeniz, bizleri mutlu etmiştir. Bizlere değer vermeniz ve bizlerin sıkıntıları ve ihtiyaçlarıyla yakından ilgilenmenizden dolayı da ayrıca mutlu olduk. Bu tür ziyaretler, bizlerin çalışma şevkini artırıyor. Bizlere moral ve motivasyon sağlıyor” şeklinde konuştular.

 

Okulun genel durumu hakkında Vali Muammer Erol’a bilgi veren Okul Müdürü Murat Çelenk; “Okulumuzda, 896 öğrenci, 69 öğretmen ve 4 idareci ile eğitim-öğretim faaliyetini sürdürüyoruz. Okulumuz, köklü bir geçmişi olan okuldur. Yenilenen modern binası ve derslikleri, laboratuvarları, spor alanlarıyla öğrencilerimize eğitim-öğretim hizmeti veriyor. Okulumuzun ihtiyaçlarını velilerimize yük olmadan karşılamaya gayret ediyoruz. Bazı ihtiyaçlarımızı da Bakanlığımızdan sağlayacağımız ödeneklerle gidereceğiz inşallah” diye konuştu.

 

HABER MERKEZİ





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler