- 15:28 Mustafa Elitaş Ordu’da!
- 14:39 Aybastılı Doktor, Almanya’da Başhekim Oldu!
- 14:11 Amasya’da Kuruyemiş Yüklü TIR’da Korkutan Yangın!
- 11:27 Yılmaz'dan, 21 Mart Nevruz Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.
- 16:08 Minik Eller Yürekleri Isıttılar.
- 15:50 Karla Mücadelede Hız Kesmiyor!
- 15:15 EMEP, “23 Mart’ta dayanışma için eylem alanlarında olacağız.”
- 15:15 Geleceğe Nefes İçin Fidan Diktiler
- 15:14 Bucak’ta Basamaklar Daha Kolay Çıkılacak
- 15:06 ŞANLITÜRK: AYRIM YAPMADAN BÜTÜN BELEDİYELER DENETLENMELİDİR
- 15:04 ŞANLITÜRK KUTLADI
- 15:01 KOKARCA MÜCADELESİ
- 10:54 KIRSALDA KARLA MÜCADELE BAŞLADI
- 14:21 SAHNEDE BULUŞTULAR
- 13:16 MEHMET MURAT ÇALIK GÖZALTINA ALINDI
Fındık Fiyatı
Robot Teknolojilerinde Parlayan Yıldızlar

ODTÜ UORG Robot yarışmasında İleri Seviye Çizgi İzleyen kategorisinde 97 takım arasından 5. olarak büyük bir başarı elde eden Ulubey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Ahmet Sırımsı Anadolu Lisesi öğrencileri başarılarıyla sadece kendilerini değil, okullarını da gururlandırdılar.
Aynı zamanda, ODTÜ Robot Yarışları'nda Inovasyon kategorisinde örnek proje sunumuna davet edilen öğrenciler, ziyaretçilere standlarında projelerini tanıtma fırsatı buldular. Projeleri, izleyicilerden büyük ilgi ve takdir topladı.
Uluslararası Robotex Türkiye Karadeniz Bölge Şampiyonası'nda da Ordulu öğrencilerimiz başarılarını sürdürdü. Gençlerimiz Hızlı Çizgi İzleyen kategorisinde 3. olarak bronz madalya kazanırken, Mini Sumo kategorisinde ise 2. olarak gümüş madalyanın sahibi oldular.
Başarılarına bir yenisini ekleyen öğrencilerimiz, Hızlı Çizgi İzleyen kategorisinde Jüri Özel Tasarım Ödülü alarak Antalya’da yapılacak olan Uluslararası Robotex Türkiye Şampiyonası'na katılmaya hak kazandılar. Bu başarılarla hem okullarını hem de ülkemizi gururlandıran gençlerimizi tebrik ediyoruz ve gelecekte de başarılarının devamını diliyoruz.
HABER MERKEZİ