HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
27 Mart 2024 Çarşamba Saat: 13:08

Robot Teknolojilerinde Parlayan Yıldızlar

Ulubey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Ahmet Sırımsı Anadolu Lisesi öğrencileri, başarılarıyla adlarından söz ettirmeye devam ediyor.
Robot Teknolojilerinde Parlayan Yıldızlar

ODTÜ UORG Robot yarışmasında İleri Seviye Çizgi İzleyen kategorisinde 97 takım arasından 5. olarak büyük bir başarı elde eden Ulubey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Ahmet Sırımsı Anadolu Lisesi öğrencileri başarılarıyla sadece kendilerini değil, okullarını da gururlandırdılar.

 

Aynı zamanda, ODTÜ Robot Yarışları'nda Inovasyon kategorisinde örnek proje sunumuna davet edilen öğrenciler, ziyaretçilere standlarında projelerini tanıtma fırsatı buldular. Projeleri, izleyicilerden büyük ilgi ve takdir topladı.

 

Uluslararası Robotex Türkiye Karadeniz Bölge Şampiyonası'nda da Ordulu öğrencilerimiz başarılarını sürdürdü. Gençlerimiz Hızlı Çizgi İzleyen kategorisinde 3. olarak bronz madalya kazanırken, Mini Sumo kategorisinde ise 2. olarak gümüş madalyanın sahibi oldular.

 

Başarılarına bir yenisini ekleyen öğrencilerimiz, Hızlı Çizgi İzleyen kategorisinde Jüri Özel Tasarım Ödülü alarak Antalya’da yapılacak olan Uluslararası Robotex Türkiye Şampiyonası'na katılmaya hak kazandılar. Bu başarılarla hem okullarını hem de ülkemizi gururlandıran gençlerimizi tebrik ediyoruz ve gelecekte de başarılarının devamını diliyoruz.

 

HABER MERKEZİ





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler