HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
25 Mart 2024 Pazartesi Saat: 12:42

Geleceğin Ekranı Projesi Başlıyor

Genç nesillere ömür boyu faydalanacakları dijital okuryazarlık ve bilinçli içerik tüketimi alışkanlıkları kazandırmayı hedefleyen Geleceğin Ekranı Projesi, 70 ilde başlıyor.
Geleceğin Ekranı Projesi Başlıyor

Netflix, Habitat Derneği ve Milletlerarası Ticaret Odası Türkiye Milli Komitesi (ICC Türkiye) iş birliğiyle hayata geçirilen proje kapsamında bu yıl nisan ayından itibaren uzman akademisyenler liderliğinde Türkiye’nin dört bir yanındaki ebeveyn ve öğretmenler için eğitim çalışmaları düzenlenecek.

 

Bugüne dek 70 ilden 2500’ün üzerinde ebeveyn ve öğretmenin eğitimlerine katıldığı Geleceğin Ekranı Projesinin, bu sayede 40 bini aşkın çocuğun kendilerini geleceğe hazırlayacak yöntem ve araçlarla buluşmasına imkân sağladı.

 

Proje kapsamında Ankara ve İstanbul’da RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, proje paydaşları ve kamu ile akademinin önde gelen isimlerinin katılımıyla iki kapsamlı zirve gerçekleştirildi. Geleceğin Ekranı Podcast’in ise dijital dünyanın farklı alanlarında uzman katılımcıların konuk olduğu 24 bölümüyle dijital okuryazarlık bilincinin Türkiye geneline yayılmasına katkı sağladığı belirtildi.

 

HABER MERKEZİ





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler