- 17:04 YILMAZ GÜVEN TAZELEDİ
- 12:00 FATSA’DA TARİHİ TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ
- 10:44 “Durugöl’deki eski çöp alanı beton değil, yeşil alan olmalı!”
- 17:03 Kıranlı: “Teknikerlik bir madalyadır, gururla taşıyacağız”
- 14:40 EMNİYET MÜDÜRÜ ACAR, GAZETECİLERİ KONUK ETTİ
- 14:18 Gece Yarısı Zammı Yolda
- 13:02 8. Olağan Genel Kurul 1 Kasım’da
- 11:10 EMEP, “Durugöl Mahallesi'ndeki eski çöp alanı yeşil alan olmalı!”
- 12:52 102. Yıl Cumhuriyet Yürüyüşü Yapıldı
- 12:46 “Cumhuriyetimizi Türkiye Yüzyılı vizyonuyla taçlandıracağız”
- 12:42 “Cumhuriyetimizin Kazanımları”
- 12:37 102. yıl coşkusu
- 12:51 Rektör Prof. Dr. Orhan Baş’ın Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı
- 12:47 Vali Muammer EROL’un 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı
- 12:17 Çağdaş Demokratlar Platformu Güven Tazeledi
Fındık Fiyatı
Meslekler Tanıtıldı
Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu, Hayalimdeki Meslek Projesi kapsamında kariyer günleri etkinliği düzenledi. Ordu Adliyesi'nde görevli Hakim Sabri Dilaver, Hakim Hakan Yazıcı ve İnfaz Koruma Memuru Yılmaz Dalgıç etkinliğe konuşmacı olarak katıldılar.
Gerçekleştirilen etkinlikte konuşmacılar, öğrencilere mesleklerini seçme nedenlerini, gerekli eğitimleri ve mesleklerin özelliklerini detaylı bir şekilde aktardılar. Programda ayrıca öğrencilerin merak ettikleri soruları da cevaplandırıldı.
Altınordu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, öğrencilerin meslek seçimlerine yönelik bu faydalı etkinliğin düzenlenmesine öncülük eden okul yöneticilerini ve öğretmenleri tebrik etti. Ayrıca, etkinliğe katılarak öğrencileri bilgilendiren konuşmacılara da teşekkür etti.

