HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
20 Mart 2024 Çarşamba Saat: 11:56

Kütüphaneler Haftası Bu Yıl Renkli Geçecek

Ordu Valiliğinden yapılan açıklamaya göre bu yıl 25 Mart, Pazartesi günü başlayacak olan Kütüphaneler Hastası sergi, söyleşi ve konferans etkinlikleriyle renklenecek.
Kütüphaneler Haftası Bu Yıl Renkli Geçecek

 60. Kütüphane Haftası kutlama etkinlikleriyle ilgili bir açıklama yaparak tüm vatandaşları kutlamalara davet eden Ordu Valiliği hafta içerisinde gerçekleştirilecek etkinlik programını da bildirdi.

 

Bu yılki program şöyle:

 

1) 25 Mart 2024 Pazartesi günü, saat 10.00' da, Ordu Kültür Merkezi (OKSM) Büyük Salonda saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Kütüphaneci Özlem Şahin’in “haftayla ilgili” konuşmasıyla başlayacak etkinlikte Fatih Anadolu Lisesi tarafından bir sunum yapılacak. Daha sonra “İl Halk Kütüphanesi ve Çocuk Kütüphanesi’nden en fazla ödünç kitap alanlara ödülleri verilecek.

 

Saat 11:00’de açılışı yapılacak olan “Yeni Gelen Yayınlar ve Nostaljik Eserler Sergisi” 25-31 Mart tarihlerinde açık olacak.

 

2) 26 Mart 2024 Salı günü, saat 14.00'da OKSM Küçük Salonda Av. Şair Mustafa Serhat Tuna ve Şair-Yazar Fuat Huysuz ile "Şiirin Kültür, Sanat ve  Edebiyattaki Yeri" konulu söyleşi programı yapılacaktır.

 

3) 27 Mart 2024 Çarşamba günü, saat 14.00' da OKSM Küçük Salonda Dr. Öğr. Üyesi Kerem Erzurumlu ile   "Yapay Zekâ ve Kütüphaneler" konferans gerçekleştirilecek.

 

HABER: Mücahit Gürel 





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler