HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
17 Şubat 2024 Cumartesi Saat: 12:13

Tertemiz Yarınlar Okullarda Başlar

Millî Eğitim Bakanlığı ile OPET Petrolcülük AŞ arasında imzalanan protokol ile "Tertemiz Yarınlar Okullardan Başlar" kampanyası hayata geçirildi.
Tertemiz Yarınlar Okullarda Başlar

Millî Eğitim Bakanlığı ile OPET Petrolcülük AŞ arasında imzalanan protokol ile "Tertemiz Yarınlar Okullardan Başlar" kampanyası hayata geçirildi. Okulların temizlik ve hijyen konusunda teşvik edilmesi, okul sağlığının daha iyi düzeylere çıkarılması hedefiyle proje okullarda başlıyor.

Okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve ortaöğretim okullarının tümünü kapsayan en kapsamlı temizlik ve hijyen projesi olan "Tertemiz Yarınlar Okullardan Başlar" Projesi okullarda, temizlik ve hijyen odağında kültürel dönüşüm yaratmaya dayalı farkındalık geliştirerek, "yaparak ve yaşayarak öğrenme ilkesi" doğrultusunda sosyal sorumluluk projelerini "iyi uygulamalar" yoluyla hayata geçirmek stratejisi üzerine tasarlanmıştır.   Bu kapsamda; okullarımızın, farklı kurum ve kuruluşlar ile iş birlikleri geliştirdiği, okul merkezli temalarla çevreye açılan sosyal sorumluluk kampanyalarının hayata geçirildiği "İyi Uygulamalar Yarışması" düzenlenmektedir.   Yarışmaya ÖBA'da "Hijyen Eğitimi Semineri" videolarını izleyip eğitimleri tamamlayan öğretmenler başvuru yapabilecektir. Her kategoride Türkiye'de dereceye giren öğretmen ve okulları ayrı ayrı teknoloji hediye çekleri ile ödüllendirilecektir.    

Yarışmaya Son Başvuru Tarihi: 15 Nisan 2024   




Anahtar Kelimeler : Tertemiz, Yarınlar, Okullarda, Başlar

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler