- 16:00 CHP Altınordu’da Yeni Başkan Halis Poyraz
- 15:47 Mesudiye’ye Modern Ulaşım: Yollar Konfor Kazandı
- 15:41 Ordu’da Engelli ve Eski Hükümlülere Hibe Desteği Başvuruları Başladı
- 15:35 Altınordu’da 4-6 Yaş Kur’an Kursu Açıldı
- 12:51 Ordu’dan Silivri’ye: Özeller’in Yargı Süreci Başlıyor
- 12:46 Eylül Ayı Enflasyon Rakamları Açıklandı: Yıllık Oran %33,29’a Yükseldi
- 12:34 Anahtar Parti’den İktidar Mesajı: “Emin Adımlarla Yürüyoruz”
- 12:31 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü: Can Dostlarımız İçin Farkındalık Zamanı
- 12:29 Ordu’da Yeni Klasik: Kuzey Yıldızı ile Denize Açılmak!
- 12:17 Ordu’da Akaryakıta Yeni Zam Dalgası: LPG’ye 1,18 TL Zam Geldi!
- 11:26 Kantinler Mercek Altında
- 10:42 Grip Salgınına Karşı En Etkili Kalkan: Aşı
- 10:36 Havalimanında Gerçeği Aratmayan Tatbikat
- 12:33 Akkuş Belediyesi’nden Şehit Yakınları ve Gazilere İndirim Müjdesi
- 12:19 Ordu'da Yatırımcılar İçin Yeni Hibe Fırsatları Başladı
Fındık Fiyatı
PANSİYONLAR DENETLENDİ

Milli Eğitim Bakanlığı ile TSE arasında imzalanan protokol kapsamında "Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyon Önleme Kontrol Kılavuzu" rehberliğinde ilimizde bulunan 54 resmi pansiyona denetim ve rehberlik çalışması yapıldı.
Okul pansiyon denetimlerinde, Müdür Mehmet Fatih Vargeloğlu başkanlığında, Müdür Yardımcısı Serdar Yurdabakan ile ilimizde görev yapan iş güvenliği uzmanları, okul sağlığı sorumlusu ve hemşirelerimizden oluşan denetim ekibi tüm pansiyonlarımızda denetim ve rehberlik çalışması gerçekleştirdi, denetim sonuucunda ilimizde bulunan okul pansiyonlarımız, tam not aldı.
İlimizde yüz yüze yürütülen eğitim öğretim faaliyetleri sağlıkla ve güvenle devam ederken, salgın sürecinde öğrencilerimizin pansiyonlarımızda hijyen kurallarına uygun olarak sağlıklı ve güvenli ortamlarda konaklamalarının sağlanması için denetimlerimizin aralıksız sürdüğünü ifade eden Müdür, pansiyonlardaki etüt odalarını, yatakhaneleri, dinlenme odalarını ve yemekhaneyi gezerek okul idarecilerimizden bilgi aldı. Pansiyon ziyaretlerinde maske, mesafe, temizlik ve yapılan rehberlik etkinliklerinde gösterdikleri titiz ve özenli çalışmalarından dolayı idarecileri tebrik etti.
Denetimlerde pansiyonlarımızın eksiksiz ve hijyen kurallarına uygun olduğunun görüldüğünü ifade eden Müdür, "Okullarımızda ve pansiyonlarımızda yüz yüze eğitimde sosyal mesafe, maske kullanımı ve hijyen kuralları kapsamında yapılan temizlik çalışmaları önem arz ediyor. Öğrencilerimizin kaldıkları ortam ne kadar temiz ve rahat olursa öğrencilerimiz o kadar huzurlu olur. Öğrencilerimize güzel bir barınma alanı ve okul dışındaki çalışmaları için güzel bir ortam hazırlamak amacıyla sıkı bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Öğrencilerimize bir aile ortamı kalitesinde yaşam alanı oluşturuyoruz. Öğrencilerimizin, barınma ve beslenme alanlarını belirli periyotlar kapsamında denetleyerek, gerek yetkililerden gerekse öğrencilerden talep ve istekleri dinleyip ekip ruhuyla çalışarak birlikte yürütüyoruz." diye konuştu.
HABER MERKEZİ