HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
23 Eylül 2021 Perşembe Saat: 01:28

SAHA ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Ordu Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, okul/kurumlarımıza yaptığı ziyaretleri hemen her gün sürdürürken, yeni eğitim öğretim yılına yönelik okullarımızda yürütülen faaliyetleri, bakım, onarım, tadilat ve planlanan gü
SAHA ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Ordu Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, okul/kurumlarımıza yaptığı ziyaretleri hemen her gün sürdürürken, yeni eğitim öğretim yılına yönelik okullarımızda yürütülen faaliyetleri, bakım, onarım, tadilat ve planlanan güçlendirme çalışmalarını yerinde görmeye devam ediyor.

Okullarımızı ziyaret ederek, yürütülen ve planlanan eğitim öğretim faaliyetleri ile onarım, tadilat ve güçlendirme çalışmalarını yerinde gören Müdürümüz, Şube Müdürü Volkan DEMİR ile birlikte Hicabi Çelebi Ortaokulu ile Şehit Ali Şahin Odabaşı İlkokulu ve Merkez Ortaokulunu ziyaret etti.

Ziyarette, Okul Müdürlerinden yüz yüze eğitim faaliyetleri, maske, mesafe ve temizlik kurallarına uyum için alınan önlemler ve okulun birimleri ile ilgili bilgi alan Müdürümüz, daha sonra öğretmenler odasında öğretmenlerimiz ile bir araya gelerek sohbet etti. Başarının bir ekip işi olduğunu dile getiren Müdürümüz, bu süreçte öğretmenlerimizin gerekli hassasiyeti göstermeleri konusunda yapılması ve uyulması gerekenlerle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Sağlıklı ve başarılı bir eğitim öğretim yılı diledi. 

Okullarımızın birimlerinde incelemelerde bulunan Müdür , yapılan onarım ve tadilat çalışmaları ile ilgili bilgi alırken, yapılması gerekenlerle ilgili talimatlarda bulundu.

HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : SAHA, ZİYARETLERİNİ, SÜRDÜRÜYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler