- 15:28 Mustafa Elitaş Ordu’da!
- 14:39 Aybastılı Doktor, Almanya’da Başhekim Oldu!
- 14:11 Amasya’da Kuruyemiş Yüklü TIR’da Korkutan Yangın!
- 11:27 Yılmaz'dan, 21 Mart Nevruz Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.
- 16:08 Minik Eller Yürekleri Isıttılar.
- 15:50 Karla Mücadelede Hız Kesmiyor!
- 15:15 EMEP, “23 Mart’ta dayanışma için eylem alanlarında olacağız.”
- 15:15 Geleceğe Nefes İçin Fidan Diktiler
- 15:14 Bucak’ta Basamaklar Daha Kolay Çıkılacak
- 15:06 ŞANLITÜRK: AYRIM YAPMADAN BÜTÜN BELEDİYELER DENETLENMELİDİR
- 15:04 ŞANLITÜRK KUTLADI
- 15:01 KOKARCA MÜCADELESİ
- 10:54 KIRSALDA KARLA MÜCADELE BAŞLADI
- 14:21 SAHNEDE BULUŞTULAR
- 13:16 MEHMET MURAT ÇALIK GÖZALTINA ALINDI
Fındık Fiyatı
SAHA ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Ordu Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, okul/kurumlarımıza yaptığı ziyaretleri hemen her gün sürdürürken, yeni eğitim öğretim yılına yönelik okullarımızda yürütülen faaliyetleri, bakım, onarım, tadilat ve planlanan güçlendirme çalışmalarını yerinde görmeye devam ediyor.
Okullarımızı ziyaret ederek, yürütülen ve planlanan eğitim öğretim faaliyetleri ile onarım, tadilat ve güçlendirme çalışmalarını yerinde gören Müdürümüz, Şube Müdürü Volkan DEMİR ile birlikte Hicabi Çelebi Ortaokulu ile Şehit Ali Şahin Odabaşı İlkokulu ve Merkez Ortaokulunu ziyaret etti.
Ziyarette, Okul Müdürlerinden yüz yüze eğitim faaliyetleri, maske, mesafe ve temizlik kurallarına uyum için alınan önlemler ve okulun birimleri ile ilgili bilgi alan Müdürümüz, daha sonra öğretmenler odasında öğretmenlerimiz ile bir araya gelerek sohbet etti. Başarının bir ekip işi olduğunu dile getiren Müdürümüz, bu süreçte öğretmenlerimizin gerekli hassasiyeti göstermeleri konusunda yapılması ve uyulması gerekenlerle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Sağlıklı ve başarılı bir eğitim öğretim yılı diledi.
Okullarımızın birimlerinde incelemelerde bulunan Müdür , yapılan onarım ve tadilat çalışmaları ile ilgili bilgi alırken, yapılması gerekenlerle ilgili talimatlarda bulundu.
HABER MERKEZİ