HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
5 Ocak 2024 Cuma Saat: 16:20

GÖREVDE YÜKSELME SINAVI İÇİN TOPLANTI YAPILDI

İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, Görevde Yükselme Sınavı İçin Toplantı Gerçekleştirdi
GÖREVDE YÜKSELME SINAVI İÇİN TOPLANTI YAPILDI

İl Millî Eğitim Müdürü Sayın Mehmet Fatih Vargeloğlu, Bakanlığımız Ölçme Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü Özel Kalem Müdürü Sayın Niyazi Doğan ve sınav komisyonunda görevli yöneticilerle bir araya geldi.

Görevde Yükselme Sözlü Sınavı için önemli bir adım olan toplantı, [Tarih] tarihinde ilimizde gerçekleşti. Sayın Vargeloğlu, sınavın planlanması, uygulanması ve değerlendirilmesi sürecinde katılımcılarla birlikte detaylı bir çalışma yürüttü.

Toplantıda, sınavın güncel konulara uygun olarak tasarlanması, adil ve şeffaf bir değerlendirme sürecinin sağlanması konuları üzerinde duruldu. Sayın Vargeloğlu, katılımcılarla birlikte sınavın etkin ve verimli bir şekilde gerçekleştirilmesi için karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

Bu önemli toplantı, ilimizdeki eğitim camiasının işbirliği ve koordinasyonu adına önemli bir adımı temsil etti. Görevde Yükselme Sözlü Sınavı'nın başarılı bir şekilde gerçekleştirilmesi için yapılan bu toplantı, eğitim camiasının ortak çabalarının bir göstergesi olarak kayıtlara geçti.


HABER MERKEZİ

 




Anahtar Kelimeler : GÖREVDE, YÜKSELME, SINAVI, İÇİN, TOPLANTI, YAPILDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler