HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
22 Aralık 2023 Cuma Saat: 14:20

Filistin için kermes düzenlendi.

Ordu Altınordu Yağızlı mahallesinde Filistin'e destek amaçlı kermes düzenlendi.
Filistin için kermes düzenlendi.

Ordu Altınordu Yağızlı mahallesinde Yağızlı Şehit Zafer Gülseren Ortaokulu Filistin halkının yanında olduğunu, okulda düzenlediği kesmek ile duyurdu. Okul Müdürü Abdurrahman Murtazaoğlu ve Rehberlik öğrentmeni Hilal hanım kordinesi ile birlikte Filistin'e destek amaçlı kesmek düzenlendğini ifade etti.

Yağızlı Şehit Zafer Gülseren Okul Müdürü Abdurrahman Murtazaoğlu,"Bugün okulumuzun bahçesinde filistin yararına bir kesmes düzenledik. Milli Eğitim Bakanlığımızın ÇEDES (Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum) etkinliği altında bugün burada bir araya geldik. Din Kültürü öğretmenimiz Hilal Hanımın kordinesinde velilerimizle,öğretmenlerimiz ile çevrede ki komşularla, mahalle sakinleri ve şehir merkezinden gelen misafirlerimizin destekleri ile Filistin'e destek topluyoruz. Kesmesimizde Kıstasiye malzemeleri,giyim kuşam,Gıdalarımız var. Herkesin bu duyarından dolayı teşekkür ediyorum, icabında 5 Liralık şeye 100 Lira verip destek olan insanlarımız var. Çadır desteği veren Ordu Büyükşehir Belediyesine ve Altınordu Belediyemize teşekkür ediyoruz."

Şehir merkezinden birçok insanın Kermese katılımı ile sabah 9'da başlayan kermes akşam 5'e kadar devam etmesi bekleniyor.

ÖZEL HABER/FIRATCAN GÜL




Anahtar Kelimeler : Filistin, için, kermes, düzenlendi.

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler