HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
25 Kasım 2023 Cumartesi Saat: 09:07

“KİŞİNİN AYNASI YAPTIĞI İŞTİR,LAFA BAKILMAZ"

Ordu-Mesudiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde görev değişikliği yaşandı. Mesudiye İlçe Milli Eğitim müdürlüğüne aynı ilçede Mesudiye İlkokulu müdürü olarak görev yapan Emine Turan Öztürk görevlendirildi.
“KİŞİNİN AYNASI YAPTIĞI İŞTİR,LAFA BAKILMAZ"

Ordu’nun mevcut durumda tek kadın İlçe Milli Eğitim Müdürü olan Emine Turan Öztürk Mesudiye İlkokulunda yaptığı başarılı çalışmalar ile Mesudiye insanına kendini sevdirmeyi başaran bir eğitimci olma başarısı gösterdi. Mesudiyeliler tarafından oldukça sevilen biri olan Öztürk’ den herkes umutlu.

Mesudiye esnafı D.K.;
Emine hocam tam bir eğitim gönüllüsüdür. “Kişinin aynası yaptığı iştir, lafa bakılmaz” demiş büyüklerimiz. Emine hocam İlkokulda çok güzel işler yaptı bunu hepimiz gördük. İş bitirici, girişken biri. Eminim ki ilçemizde de eğitim alanında çok şey değişecektir” dedi.

İlçe Milli Eğitim müdürlüğü görevini teslim alan Emine Turan ÖZTÜRK ‘ün ilk mesajı ise şöyle oldu;

İlimiz Mesudiye İlçesinde, 06.11.2023 tarihi itibariyle İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak göreve başlamış bulunmaktayım. Eğitim adına bu sorumluluğu üstlenmenin, bu görevi yapacak olmanın heyecanını ve gururunu yaşıyorum. Eğitime, geleceğimizin büyükleri olacak çocuklarımıza ve gençlerimize daha iyi bir gelecek hazırlamak adına bizleri bu göreve layık görenlere şükranlarımı arz ediyorum. Veli-Öğretmen- Öğrenci hep birlikte daha iyi bir Mesudiye için birlikte çok güzel işler yapacağımıza eminim” dedi.


ÖZEL HABER/FIRATCAN GÜL





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler