HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
22 Kasım 2023 Çarşamba Saat: 08:59

EĞİTİM TIRI ORDU’DAYDI

Türkiye'nin yedi bölgesinde öğrenci, öğretmen ve velilerimizle buluşmak için yolculuğunu sürdüren gezici eğitim tırı Ordu'ya ulaştı.
EĞİTİM TIRI ORDU’DAYDI

Cumhuriyetimizin 100. Yıl Etkinlikleri kapsamında Millî Eğitim Bakan  Sayın Yusuf Tekin'in katıldığı törenle yola çıkan "Köklü Mirastan Türkiye Yüzyılı'na" temalı dijital sergiden oluşan gezici eğitim tırı, Türkiye yolculuğuna devam ediyor.   

Türkiye'nin yedi bölgesinde öğrenci, öğretmen ve velilerimizle buluşmak için yolculuğunu sürdüren gezici eğitim tırı Ordu'ya ulaştı.

Cumhuriyetimizin 100. Yıl Etkinlikleri kapsamında yola çıkan "Köklü Mirastan Türkiye Yüzyılı'na" temalı dijital sergiden oluşan gezici eğitim tırı, Altınordu Tayfun Gürsoy Parkı'nda öğrenci, öğretmen ve velilerimizle buluştu. İl Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet Fatih Vargeloğlu, gün içinde etkinlik alanını ziyaret ederek öğrencilerimizin dijital sergideki heyecanına ortak oldu, köklü mirasımızın genç kuşaklara aktarılması bakımından gezici eğitim tırının önemine değindi. Müdürlük koordinesinde öğrencilerimizle buluşturulan "Köklü Mirastan Türkiye Yüzyılı'na" temalı etkinlikte Türkiye Yüzyılı ve gelecek yüzyılın eğitim reformları, mapping teknolojisiyle 3 boyutlu olarak sunuldu. 4 dakika süren sunum, öğrenciler ve velilerimiz tarafından yoğun ilgi gördü.

Yedi bölgede öğrencilerle buluşacak olan tırın rotasında İstanbul, İzmir, Mersin, Adana, Gaziantep, Erzurum, Trabzon ve Ordu'dan sonra Konya bulunuyor. "Köklü Mirastan Türkiye Yüzyılı'na" temalı gezici eğitim tırı, turunu 24 Kasım'da Ankara'da tamamlayacak.

 




Anahtar Kelimeler : EĞİTİM, TIRI, ORDU’DAYDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler