HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
2 Eylül 2021 Perşembe

SİSTEM KOLEJİ’NDE EĞLENCELİ AÇILIŞ

6 Eylül Pazartesi günü açılacak olan ilk ve orta dereceli okullarda eğitim öğretim görecek çocuklar yaz tatillerine devam ederlerken, özel okullarda öğrenim görecek çocuklar bir hafta erken ders başı yaptılar.
SİSTEM KOLEJİ’NDE EĞLENCELİ AÇILIŞ

6 Eylül Pazartesi günü açılacak olan ilk ve orta dereceli okullarda eğitim öğretim  görecek çocuklar yaz tatillerine devam ederlerken, özel okullarda  öğrenim görecek çocuklar bir hafta erken ders başı yaptılar.

Geçtiğimiz 31 Ağustos Salı günü ders başı yapan Özel Ordu Sistem Koleji  okulları ilk günü öğretmen, öğrenci ve velilerce heyecanla karşıladı. 

Okulda uygulamaya konulan Koranavirüs tedbirleri  dikkatleri çekti.Her öğrencinin bahçe kapısından girişinde ateşinin ölçülmesi, maskeli olması ve belli mesafe aralıklarında okula alınması güvenli eğitim öğretime başlama olarak yorumlandı.Özel Ordu Sistem Kolleji'nde sıkı Koranavirüs tetbirleri uygulanması okulda eğitim görecek çocukların özellikle anne ve babalarını mutlu etti.

Özel Ordu Sistem Koleji Koordinatörü Zekeriya Macit bir hafta erken eğitim öğretime başlamakla  çocuklarımızın kaynaşmasını, uyum sağlamasını hedeflediklerini ifade ederek, " Son iki yıldır salgın ve pandemi tetbirleri doğrultusunda çocuklarımızın eğitim öğretiminde aksamalar yaşadık. Milli Eğitim Bakanlığı'mızın 2021-22 okulları açılış takviminden bir hafta önce başlamakla bir anlamda çocuklarımızı oryantasyon eğitimine aldık. Zaman kaybetmeden yeni eğitim yılını değerlendirmek istiyoruz. Öğretmen öğrenci kaynaşmasında faydalı oluyor."

Sistem Koleji Koordinatörü Zekeriya Macit Koranavirüs salgınına karşı okullarda alınması gereken tetbirkerin ötesinde okul olarak hazırlıklı olduklarını da belirterek, " Velilerimiz ve çocuklarımız rahat olsunlar. Sağlıklı, huzurlu, güvenli bir eğitim için dünyada uygulanan tetbirleri bizlerde aldık. Öğretmen ve çalışan personelimizin aşılarını yaptırmış olmasını önemsiyoruz. İnşallah sorunsuz bir yıl yaşarız" dedi.

ZÜLAL AKYÜZ




Anahtar Kelimeler : SİSTEM, KOLEJİ’NDE, EĞLENCELİ, AÇILIŞ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler