HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
11 Ekim 2023 Çarşamba Saat: 09:55

MÜDÜR KUMRU’DAYDI

Ordu Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, ilçe ziyaretleri kapsamında Kumru ilçesinde okul ve kurumları ziyaret ederek öğrenci, öğretmen ve okul müdürleri ile bir araya geldi. Eğitim yatırımlarını yerinde gördü.
MÜDÜR KUMRU’DAYDI

Ordu Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, ilçe ziyaretleri kapsamında Kumru ilçesinde okul ve kurumları ziyaret ederek öğrenci, öğretmen ve okul müdürleri ile bir araya geldi. Eğitim yatırımlarını yerinde gördü.  

Müdür Mehmet Fatih Vargeloğlu, Kumru ilçe ziyaretine Kumru Atatürk Ortaokulunda okul müdürlerimiz ile bir araya gelerek başladı. İlçe genelinde devam eden ve planlanan çalışmalar hakkında bilgi alan Müdürümüz, okul müdürlerimizin talep ve isteklerini dinleyerek emek ve gayretlerinden dolayı okul müdürlerimize teşekkür etti. Yeni eğitim öğretim yılının başarılı, sağlıklı ve huzurlu geçmesi temennisinde bulundu. Toplantı sonrasında Kumru İlçe Millî Eğitim Müdürü Suat Evin ve Şube Müdürü Yusuf Acar ile birlikte,  Kumru ilçesinde, Okulum Temiz Belgesi almaya hak kazanan okul müdürlerebelgelerini takdim etti. 

Daha sonra Müdür Vargeloğlu, Kumru Atatürk Ortaokulunda açılan Matematik Müzesi'ni ziyaret ederek öğrencilerimizin yaptıkları çalışmalar ile ilgili bilgi aldı. Öğrenciler  ile bir süre sohbet ederek öğrencilerimizi çalışmalarından dolayı tebrik etti; öğrencilere başarı dileklerinde bulundu. Müdür Mehmet Fatih Vargeloğlu, Kumru ilçe ziyaretine Kumru Kaymakamı  İbrahim İşleyen ile bir araya gelerek devam etti. Kumru ilçemizin eğitim öğretim faaliyetleri ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Kaymakamlık ziyareti sonrasında Kumru Erçallar Anadolu Lisesinde okul idaresi ve öğretmenlerle bir araya geldi. Okul idaresi ve öğretmenler ile öğretmenler odasında sohbet eden Müdür, yeni eğitim öğretim yılının sağlıklı, huzurlu, başarılı ve hayırlı olması temennisinde bulundu. Okul ziyaretinin ardından yapımı devam eden, 12 derslikli, Kumru Yunus Emre Özel Eğitim Uygulama Okulu inşaatı ile 8 derslikli, Kumru Şehit Neşe Eryetim İmam Hatip Ortaokulu inşaatını yerinde gördü. Okulun yapım süreci ile ilgili Kumru İlçe Millî Eğitim Müdürü Suat Evin'den bilgi alarak Kumru ziyaretini tamamladı.    




Anahtar Kelimeler : MÜDÜR, KUMRU’DAYDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler