- 15:28 Mustafa Elitaş Ordu’da!
- 14:39 Aybastılı Doktor, Almanya’da Başhekim Oldu!
- 14:11 Amasya’da Kuruyemiş Yüklü TIR’da Korkutan Yangın!
- 11:27 Yılmaz'dan, 21 Mart Nevruz Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.
- 16:08 Minik Eller Yürekleri Isıttılar.
- 15:50 Karla Mücadelede Hız Kesmiyor!
- 15:15 EMEP, “23 Mart’ta dayanışma için eylem alanlarında olacağız.”
- 15:15 Geleceğe Nefes İçin Fidan Diktiler
- 15:14 Bucak’ta Basamaklar Daha Kolay Çıkılacak
- 15:06 ŞANLITÜRK: AYRIM YAPMADAN BÜTÜN BELEDİYELER DENETLENMELİDİR
- 15:04 ŞANLITÜRK KUTLADI
- 15:01 KOKARCA MÜCADELESİ
- 10:54 KIRSALDA KARLA MÜCADELE BAŞLADI
- 14:21 SAHNEDE BULUŞTULAR
- 13:16 MEHMET MURAT ÇALIK GÖZALTINA ALINDI
Fındık Fiyatı
HAFTANIN İLK GÜNÜ'NÜ MİNİKLERLE AÇTI

İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek, her hafta bir okul ziyaretiyle yeni haftaya başlıyor. Bekyürek, bu haftaki ziyaretini Şehit Okan Melikoğlu İlkokulu/Ortaokulu’na gerçekleştirdi. Ziyaretinde öğretmen ve öğrencilerle birlikte bayrak törenine katılan Bekyürek, bayrak töreni sonrasında öğretmenlerle kısa bir değerlendirme toplantısı yaptı.
Toplantıda okulda yürütülen eğitim öğretim çalışmaları değerlendirildi. Öğretmenlerin görüş ve önerilerini dinledi.
Sınıfları da ziyaret ederek öğrenciler ile bir araya gelen Müdür Bekyürek, öğrencilerin etkinliklerini izledi, derslerle ilgili kendileriyle sohbet etti. Verimli ders çalışma yöntemleri hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Anasınıfı ziyaretinde öğrencilerle oyun oynayıp kendileriyle sohbet etti.
Bekyürek, Okul Müdürü Murat Kahveci ile okulun genel durumu hakkında yaptığı genel değerlendirmenin ardından ziyaretini sona erdirdi.