HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
5 Ekim 2023 Perşembe Saat: 07:39

TOBB’UN OKUL İHALESİ YAPILDI!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin katkılarıyla Fatsa’da yapılacak 12 derslikli özel eğitim anaokulunun ihalesi yapılıp yer teslimi gerçekleşti.
TOBB’UN OKUL İHALESİ YAPILDI!

Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası (FATSO) Başkanı Tayfun Karataş, şunları söyledi, 

 “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin katkılarıyla ilçemize sözünü verdiğimiz 12 derslikli özel eğitim anaokulumuzun ihalesinin yapıldığını ve yer tesliminin gerçekleştiğini müjdelemekten büyük bir mutluluk duyuyorum. 

İlçemiz Başköy mevkiinde yapılacak okulumuz için, başta bu önemli seferberliğe ilçemizi de dahil eden Birlik Başkanımız, kıymetli büyüğüm Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu olmak üzere, süreç boyunca gösterdikleri ve bundan sonra da gösterecekleri işbirliği ve katkılar için İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet Fatih Vargeloğlu’na, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Saygın Atinkaya’ya teşekkürlerimi sunuyorum.

Ayrıca FATSO olarak hayırseverlerimizin de katkısıyla yapımını sürdürdüğümüz Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası Özel Eğtim Okulumuzun da inşaatına kararlılıkla devam ettiğimizi ve 2024 yılı içerisinde de Milli Eğitim Bakanlığı’na devrini gerçekleştireceğimizi buradan duyurmak istiyoruz.”  dedi.

 




Anahtar Kelimeler : TOBB’UN, OKUL, İHALESİ, YAPILDI!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler