HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
2 Ekim 2023 Pazartesi Saat: 01:35

DESTEKLEME VE YETİŞTİRME KURSLARI BAŞLADI

2023-2024 eğitim öğretim yılı destekleme ve yetiştirme kursları 36 okulda, 13 bin 632 öğrencinin katılımıyla başladı. Kurslarda 576 öğretmen görev yapıyor.
DESTEKLEME VE YETİŞTİRME KURSLARI BAŞLADI

2023-2024 eğitim öğretim yılı destekleme ve yetiştirme kursları 36 okulda, 13 bin 632 öğrencinin katılımıyla başladı. Kurslarda 576 öğretmen görev yapıyor. 8, 11 ve 12. sınıf öğrencilerimiz için okullarımızın bünyesinde,  örgün ve açık öğretim kurumlarından mezun olanlara yönelik ise Altınordu Halk Eğitimi Merkezi bünyesinde destekleme ve yetiştirme kursları açıldı. 

Destekleme ve yetiştirme kursları kapsamında 8 ve 11'inci sınıf öğrencileri en fazla 6 ders; 12'nci sınıf, örgün ve açık ortaöğretim kurumları mezunları ise en fazla 8 ders seçimi yaptılar.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek, Durugöl Ortaokulunu ziyaret ederek destekleme ve yetiştirme kurslarında incelemelerde bulundu. Okul Müdürü Mecit Gündüz'den kursların işleyişiyle alakalı bilgi aldıktan sonra sınıfları ziyaret etti. Öğretmen ve öğrencilerle sohbet edip görüş ve önerilerini dinledi.   

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Onur Bekyürek: "Altınordu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak öğrencilerimizin akademik gelişimlerine katkı sunmak amacıyla Bakanlığımızın talimatları doğrultusunda destekleme ve yetiştirme kurslarını başlatmış bulunmaktayız. Şube Müdürümüz Sezayi Okutan'ın koordinesinde yürütülen işlemler neticesinde kurs merkezlerimiz belirlendi, öğrenci başvuruları alındı, öğretmen görevlendirmeleriyle süreç tamamlandı. 18 Eylül 2023 tarihi itibariyle de kurs merkezlerimizde ilk dersimiz yaptık. Sürecin yürütülmesinde emeği geçen Şube Müdürümüz Sezayi Okutan'a, okul yöneticilerimize, öğrencilerimizin gelişimlerine katkı sunmak adına kurslarda gönüllü olarak görev alan kıymetli meslektaşlarıma teşekkür ediyorum. Öğrencilerimize de derslerinde başarılar diliyorum." dedi.   




Anahtar Kelimeler : DESTEKLEME, VE, YETİŞTİRME, KURSLARI, BAŞLADI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler