HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
29 Eylül 2023 Cuma Saat: 13:35

EĞİTİMLER GENÇLİK AÇIK OFİSİ'NDE BAŞLIYOR

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun şehirdeki gençlerin kişisel gelişimlerine katkı sunmak üzere Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı iş birliği ile Giresun’da hayata geçirilen Gençlik Açık Ofisi’nde eğitimler başlıyor.
EĞİTİMLER GENÇLİK AÇIK OFİSİ'NDE BAŞLIYOR

Gençlerin günümüz teknolojisiyle buluşacağı, gelişimlerine katkı sağlayabilecekleri, nitelikli vakit geçirebilecekleri bir merkez rolü üstlenen Gençlik Açık Ofisi; Teknolojik imkanlardan faydalanmanın yanı sıra gençlerin sosyalleşmelerine, ilgi alanlarına giren konularda birbirleriyle fikir alışverişi yapmalarına, birlikte çalışma ve ekip ruhu gibi kavramlarla tanışmalarına da imkan sunuyor. Gençlerin ihtiyaç duyduğu bilimsel ve kültürel eğitimlerle donanımlarını artırmalarına katkı yapıyor.

6 farklı atölyenin gerçekleştirileceği Ekim ayı takvimi de yayınlandı. Takvim içeriğinde; İngilizce Konuşma Kulübü (Speaking Club), Hikaye Anlatıcılığı, 3D Yazıcı, Yapay Zeka ile Sosyal Medya İçerik Üreticiliği, İş Arama Becerileri ve İş Kulübü eğitimleri verilecek.

16 yaş üstü kişilerin başvuruları ile gerçekleştirilecek eğitimlerin yanı sıra Mentorluk yapmak isteyen kişiler içinde ayrıca astro fotoğrafçılık, hikaye anlatıcılığı, grafik tasarım, sosyal medya, speaking club, girişimcilik, kodlama, iletişim alanında da özel mentorluk eğitimleri gerçekleştirilecek.

Nizamiye Mahallesi Yüzbaşı Suyu Caddesi Debboy Mevkii’nde bulunan belediye ek hizmet binasının ikinci katında hizmet veren Giresun Belediyesi Gençlik Açık Ofisi’nin gerçekleştireceği eğitimler hakkında detaylı bilgi almak isteyenler 0454 210 29 71 nolu telefon numarası ya da @genclikacikofisi Instagram hesabı üzerinden iletişime geçebilirler.


EDİTÖR:TUĞÇE ARSLAN

 





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler