HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
27 Eylül 2023 Çarşamba Saat: 11:58

EĞİTİM VE ÖĞRETİMLE İLGİLİ ÇALIŞMALAR YERİNDE İNCELENDİ

Ordu İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu; okul ve kurum ziyaretleri kapsamında eğitim ve öğretimle ilgili çalışmaları yerinde görmek, öğretmen ve öğrencilerle bir arada olmak amacıyla Çatalpınar ilçesini ziyaret etti.
EĞİTİM VE ÖĞRETİMLE İLGİLİ ÇALIŞMALAR YERİNDE İNCELENDİ

Vargeloğlu, Çatalpınar ilçe ziyareti kapsamında İlçe Millî Eğitim Müdürlüğünü ziyaret ederek Çatalpınar İlçe Millî Eğitim Müdürü Süleyman Pehlivan ile ilçenin eğitim öğretim faaliyetleri ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Çatalpınar İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü birimlerinde görev yapan personelleri birimlerinde ziyaret ederek yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Personellere çalışmalarında kolaylıklar diledi. Daha sonra yeni açılan 11 derslikli Çatalpınar Özel Eğitim Uygulama Okulunu ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenler ile bir araya geldi. Öğrenci ve öğretmenler ile sohbet eden Müdür Vargeloğlu, yeni eğitim öğretim yılının sağlıklı, huzurlu ve başarılı geçmesi temennisinde bulundu.

Çatalpınar Özel Eğitim Uygulama Okulu ziyaretinin ardından okul müdürleri ile Hacı Ali Eriş Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde gerçekleştirilen 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Değerlendirme Toplantısı'na katılan Vargeloğlu, toplantı sonrasında Hacı Ali Eriş Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmenleri ile öğretmenler odasında bir araya geldi. Öğretmenler ile sohbet ederek başarılı, sağlıklı ve huzurlu bir eğitim öğretim yılı diledi. Daha sonra yeni açılacak olan 8 derslikli Çatalpınar Halk Eğitimi Merkezini ziyaret ederek yapılan çalışmalar ile ilgili yetkililerden bilgi aldı. Çatalpınar Halk Eğitimi Merkezi’ni ziyareti sonrasında Çatalpınar Belediye Başkanı Ahmet Türe ile bir araya gelen Vargeloğlu, ilçenin eğitim öğretim faaliyetleri ile ilgili değerlendirmelerde bulunarak Çatalpınar ilçe ziyaretini sonlandırdı.

İlçe ziyaretlerine Kabataş ilçesiyle devam eden Mehmet Fatih Vargeloğlu, ilk olarak İlçe Millî Eğitim Müdürlüğünü ziyaret ederek Kabataş İlçe Millî Eğitim Müdürü Kadir Belen'den ilçenin eğitim öğretim faaliyetleri ile ilgili bilgi aldı. Ziyaret sonrasında okul müdürleri ile bir araya gelerek 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirdi. Toplantı sonrasında Kabataş ilçesinde yapımı tamamlanarak yakın zamanda açılacak olan, 12 derslikli Senai Yediyıldız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin binasında incelemelerde bulunan Vargeloğlu, okulun açılış süreci ile ilgili bilgi alarak ilimize hayırlı olması temennisinde bulundu. Daha sonra yapımı devam eden, 8 derslikli Osman Özyurt Ortaokulu’nun inşaatını yerinde gören Vargeloğlu, Okulun yapım süreci ile ilgili yetkililerden bilgi alarak Kabataş ilçe ziyaretini sonlandırdı.





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler