HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
25 Eylül 2023 Pazartesi Saat: 11:53

YKS EK TERCİH SONUÇLARI AÇIKLANDI!

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) ek tercih sonuçları nihayet açıklandı!
YKS EK TERCİH SONUÇLARI AÇIKLANDI!

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) ek tercih sonuçları nihayet açıklandı! Yerleştirme sonuçları ardından bir programa yerleşemeyen adaylar için 12-17 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilen 2. tercih işlemleri sonuçlarına erişim sağlandı. Adaylar, ek tercih sonuçlarını öğrenmek için heyecanla ÖSYM'nin resmi web sitesi olan https://sonuc.osym.gov.tr/ adresini ziyaret etmeye başladılar.

YKS ek tercih sonuçları artık sorgulanabilir durumda. Tercih işlemleri tamamlandı ve şimdi sonuçları bekleniyordu. Adaylar, YÖK tarafından açıklanan boş kontenjanları değerlendirerek, kılavuza uygun tercihlerini yapmışlardır. "2023 YKS ek tercih sonuçları nasıl sorgulanır?" ve "YKS ek tercih sonuçları nereden öğrenilir?" gibi sorular, adaylar arasında sıkça soruluyordu. ÖSYM'nin YKS ek tercih sonuçları hakkındaki açıklamaları gündemdeydi.

2023 YKS ek tercih sonuçlarını öğrenmek isteyen adaylar, 25 Eylül 2023 tarihinden itibaren saat 10.30'dan sonra T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleriyle ÖSYM'nin resmi web sitesi olan https://sonuc.osym.gov.tr adresinden sonuçlara ulaşabileceklerdir. Bu kez yerleştirme sonuç belgeleri basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecektir.

YKS TERCİH SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

 




Anahtar Kelimeler : YKS, EK, TERCİH, SONUÇLARI, AÇIKLANDI!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler