- 15:28 Mustafa Elitaş Ordu’da!
- 14:39 Aybastılı Doktor, Almanya’da Başhekim Oldu!
- 14:11 Amasya’da Kuruyemiş Yüklü TIR’da Korkutan Yangın!
- 11:27 Yılmaz'dan, 21 Mart Nevruz Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.
- 16:08 Minik Eller Yürekleri Isıttılar.
- 15:50 Karla Mücadelede Hız Kesmiyor!
- 15:15 EMEP, “23 Mart’ta dayanışma için eylem alanlarında olacağız.”
- 15:15 Geleceğe Nefes İçin Fidan Diktiler
- 15:14 Bucak’ta Basamaklar Daha Kolay Çıkılacak
- 15:06 ŞANLITÜRK: AYRIM YAPMADAN BÜTÜN BELEDİYELER DENETLENMELİDİR
- 15:04 ŞANLITÜRK KUTLADI
- 15:01 KOKARCA MÜCADELESİ
- 10:54 KIRSALDA KARLA MÜCADELE BAŞLADI
- 14:21 SAHNEDE BULUŞTULAR
- 13:16 MEHMET MURAT ÇALIK GÖZALTINA ALINDI
Fındık Fiyatı
MÜDÜR BEKYÜREK ORYANTİRİNG TAKIMINI ZİYARET ETTİ

Altınordu Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek, 1 Başöğretmen Ortaokulu oryantiring takımını ziyaret etti.
Ziyarette oryantiring takımında yer alan öğrenciler ve antrenör öğretmeniyle bir araya gelen Müdür, kendileriyle sohbet edip, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi aldı.
2012 yılından beri oryantiring sporu çalışmaları yapılan Başöğretmen Ortaokulunda "Telafide Ben de Varım" programı kapsamında da oryantiring çalışmaları devam ediyor. İlimizi, ülke genelinde başarıyla temsil eden okulumuzun oryantiring takımı Türkiye şampiyonlukları ve dereceleri elde etmeyi başardılar.
Oryantiring sporuna yeni sporcular kazandırmak için aralıksız çalışmalarını sürdüren antrenör öğretmenimize ve oryantiring takımında yer alan öğrencilerimize çalışmalarında başarılar dileyen İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek, okulun birimlerini de gezdikten ziyaretini sona erdirdi.
HABER MERKEZİ