HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
13 Eylül 2023 Çarşamba Saat: 11:23

SONUÇLAR AÇIKLANDI

ÖSYM, 2023 Yükseköğretim Kurumları Sınavı Kılavuzu'nun 7.5. maddesi gereği spor dallarında yetenekli ve üstün başarılı adaylar için spor alanlarındaki yükseköğretim programlarına yapılan yerleştirme işlemlerini tamamladı.
SONUÇLAR AÇIKLANDI

ÖSYM, 2023 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2023-YKS) Kılavuzu'nun 7.5. maddesi gereği spor dallarında yetenekli ve üstün başarılı adaylar için spor alanlarındaki yükseköğretim programlarına yapılan yerleştirme işlemlerini tamamladı. Tercihleri 4-8 Eylül 2023 tarihleri arasında alınan adayların heyecanla beklediği sonuçlar açıklandı.

Adaylar, yerleştirme sonuçlarına 13 Eylül 2023 tarihinde saat 11.00'den itibaren T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleriyle ÖSYM'nin resmi web sitesi olan https://sonuc.osym.gov.tr adresinden erişebilirler.

Bir yükseköğretim programına kayıt hakkı kazanan adayların kayıt işlemleri, ilgili üniversite tarafından gerçekleştirilecektir. Kayıt için adayların, yerleştirildikleri yükseköğretim programının bağlı olduğu üniversiteye 15-21 Eylül 2023 tarihleri arasında başvurmaları gerekmektedir.

Spor alanında üstün yeteneklere sahip adaylar için bu yerleştirme sonuçları, geleceklerini şekillendirmeleri adına önemli bir adımı temsil etmektedir. Kendilerini tebrik ediyor ve başarılar diliyoruz.

 





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler