HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
8 Eylül 2023 Cuma Saat: 16:58

ORDU’YA 489 ÖĞRETMEN ATANDI

İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Fahri Zaimoğlu ve Şube Müdürlerinin katılımıyla, ilimizde ilk kez derslere girecek olan 489 öğretmen ile toplantı gerçekleştirildi.
ORDU’YA 489 ÖĞRETMEN ATANDI

İl Millî Eğitim Müdürü  Mehmet Fatih Vargeloğlu, İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Fahri Zaimoğlu ve Şube Müdürlerinin  katılımıyla, ilimizde ilk kez derslere girecek olan 489 öğretmen  ile toplantı gerçekleştirildi.

Düzenlenen toplantıda, eğitime hizmette her görevin son derece önemli olduğunu vurgulayarak göreve başlayan tüm öğretmenlerimize yeni görevlerinde başarılar dileyen Müdür Vargeloğlu, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle Bakanlığımız tarafından gerçekleştirilen atamayla eğitim ailemize genç ve dinamik eğitimcilerin katılmasından büyük memnuniyet duyuyoruz. Eğitim hayatımızın vazgeçilmez neferleri sizler; gücünü sevgiden alan, emek, sabır, fedakârlık ve hoşgörünün en yüksek manada sergilendiği kıymetli ve saygın bir mesleğin mensuplarısınız. "Gelecek gençlerin gençler ise öğretmenlerin eseridir." diyor Gazi Mustafa Kemal Atatürk. Bu nedenledir ki geleceğimize ilişkin hedeflerimize ulaşabilmemiz konusunda en büyük görev, siz meslektaşlarımıza düşüyor. Aklını ve duygularını yönetebilen, bunları iyi insan olmak için kullanan, yaşadığı toplumu güzelleştiren, düşünen, üreten, ay yıldızı hep daha yükseğe taşımayı hedefleyen gençler; sizlerin en güzel eseri olacaktır. Yeni görevlerinizin bir kez daha hayırlı olmasını diliyor, hepinizi tebrik ediyorum. Eğitim ailemize ve eğitim kenti Ordu'muza hoş geldiniz!" dedi.

Eğitim Kenti Ordu'muza ilk atama ile ataması yapılan 489 öğretmen, 1 Eylül 2023 Cuma günü itibariyle görev yerlerinde mesailerine başladılar.  

AYBERK MERT AKKOYUN




Anahtar Kelimeler : ORDU’YA, 489, ÖĞRETMEN, ATANDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler