HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
8 Eylül 2023 Cuma Saat: 09:03

MÜDÜRLER GÖLKÖY’DE TOPLANDI

Ordu Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu başkanlığında, 19 İlçe Millî Eğitim Müdürünün katılımıyla Gölköy ilçesinde değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.
MÜDÜRLER GÖLKÖY’DE TOPLANDI

Ordu Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu başkanlığında, 19 İlçe Millî Eğitim Müdürünün katılımıyla Gölköy ilçesinde  değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. 

Ağustos ayı genel değerlendirme toplantısı için Gölköy ilçesine  giden Müdürü  Mehmet Fatih Vargeloğlu, 19 ilçenin Millî Eğitim Müdürleriyle bir araya geldi. Müdür; İlçe Millî Eğitim Müdürleriyle, Gölköy Anadolu İmam Hatip Lisesinde gerçekleştirdiği toplantıda eğitim-öğretim çalışmaları, yapılan ve planlanan projeler ile eğitsel ve kültürel faaliyetler konusunda İlçe Millî Eğitim Müdürlerden bilgi aldı.

Toplantıda; 2023-2024 eğitim öğretim yılı başında yapılacak iş ve işlemler ile ilgili değerlendirmelerde bulunuldu. Okullarımızın eğitim öğretime hazır hale getirilmesi gerektiği belirtilerek devam eden yatırımlaarla ilgili bilgilendirmelerde bulunuldu. Bakanlık  tarafından öğretmen ve öğrencilerimize dağıtımı yapılan ders araç-gereçleri, ders kitapları ve yardımcı kaynakların okul ve kurumlara zamanında teslim edilmesi sağlanarak okullarımızın açıldığı gün öğrencilerimizin sırasında hazır olması için gerekli çalışmaların yapılması gerektiği vurgulandı. Okullarda eğitim ortamlarının iyileştirilmesi ve zenginleştirilmesine, ders kitapları ve öğretim materyallerinin verimli bir şekilde kullanılmasına yönelik gerekli tedbirlere değinildi. 

İlgili Yönetmelik ve Yönerge kapsamında yapılması gereken kurul ve zümre toplantılarının önceden planlarak herhangi bir aksamaya mahal vermeden zamanında gerçekleştirilmesi; öğrencilerimizin sosyal yönlerinin gelişmesine ve okul içindeki vakitlerini daha iyi değerlendirebilmelerine imkân sağlamak amacıyla okul bahçelerinde iyileştirmeler yapılarak öğrencilerimizin beden ve ruh sağlığı açısından sosyal gelişimlerini destekleyerek özellikle okul bahçelerinde gelenek ve kültürümüzden beslenen yüz yüze oyunları oynamaya teşvik edilerek gerekli çalışmaların yapılması gerektiği belirtildi. 

Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, önceden planlanarak tüm İlçe Millî Eğitim Müdürler  tarafından okunan kitap ile ilgili görüşler paylaşıldı. Toplantıda İlçe Millî Eğitim Müdürlerinin  talep ve önerilerini dinleyen Müdür Vargeloğlu, Ordu'muzda yapılan çalışmalardan dolayı emek veren herkese teşekkür etti. 

Gölköy ilçesinde bir araya gelen İlçe Millî Eğitim Müdürleri, toplantı sonrasında eşsiz doğal güzelliklere sahip, ülkemizin 36. tabiat parkı olan Ulugöl Tabiat Parkı ve Uluvahta Yaylası'nı ziyaret etti. 

 





Anahtar Kelimeler : MÜDÜRLER, GÖLKÖY’DE, TOPLANDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler