HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
6 Ağustos 2021 Cuma

iLÇELERDE iNCELEME

İlçe gezileri kapsamında ziyaretlerini sürdüren Ordu Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu beraberinde İl Millî Eğitim Şube Müdürü Erol Başar ile birlikte Çatalpınar ve Kabataş’da incelemelerde bulundu.
iLÇELERDE iNCELEME

İlçe gezileri kapsamında ziyaretlerini sürdüren Ordu Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu beraberinde İl Millî Eğitim Şube Müdürü  Erol Başar ile birlikte Çatalpınar ve Kabataş’da  incelemelerde bulundu.

ÇATALPINAR ZİYARETİ

Çatalpınar ilçe ziyaretinde, İlçe Millî Eğitim Müdürü Ahmet Kına'dan ilçenin eğitim öğretim durumu, eğitim yatırımlarımız, yürütülen faaliyetler ve planlanan çalışmalar konusunda bilgi alan Müdürümüz, güçlendirme, onarım ve tadilatlarla ilgili son durumu yerinde gördü.

Çatalpınar'da okul/kurumlarımıza yönelik ziyaretlerde bulunan Müdür Çatalpınar ilçemizde 2021-2022 eğitim öğretim yılına hazırlık çalışmalarının devam ettiğini, planlanan güçlendirme, onarım ve tadilat çalışmalarının sürdüğünü ifade etti.

KABATAŞ ZİYARETİ

Kabataş ilçe ziyaretinde İl Millî Eğitim Şube Müdürümüz Erol Başar da hazır bulunurken, İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu ilk olarak Kabataş İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

Ziyarette Kabataş İlçe Millî Eğitim Müdürü Süleyman Pehlivan’'dan 2023 eğitim vizyonu kapsamında planlanan 2021-2022 eğitim öğretim yılına yönelik faaliyetler, onarım ve tadilat çalışmaları ile Bakanlığımız planlamaları doğrultusunda, okullarımızda depreme karşı güçlendirme çalışmaları kapsamında programa alınan okullarımızın son durumları konusunda brifing aldı.

Kabataş'ta eğitim yatırımlarımızın inşaat alanlarında bir dizi incelemelerde bulunan Müdürü  alanda bulunan firma yetkililerinden bilgi alarak, yapılması gerekenleri değerlendirdi. Okul ve kurumlarımızın belirlenen süre içerisinde yeniden ve yenilenmiş binalarına kavuşmaları noktasında yapılan güçlendirme çalışmalarının takibinin Müdürlüğümüz tarafından yapıldığını ifade etti.

İlçe ziyaretinde, okul müdürleri ile bir araya gelen Müdürü  "Eğitim bir gönül işidir. Okul ve kurumlarda birlik ve beraberliğin, istişarenin, personel, öğrenci ve veliye değer vermenin, ekip ruhu oluşturmanın eğitimin seviyesinin yükselmesinde etkisi yüksektir. " diye konuştu.

Planlı ve programlı çalışmanın başarıya ulaşmadaki önemine de değinen Müdürümüz, Okul Müdürlerine tavsiye ve önerilerde bulunurken LGS ve YKS'de gösterdikleri başarıdan dolayı İlçe Millî Eğitim Müdürü ve Okul Müdürlerini tebrik etti 2021-2022 eğitim öğretim yılına 2023 eğitim vizyonu kapsamında hazır olunduğunu dile getirdi.

İlçe ziyareti kapsamında Kabataş Kaymakamı Seda Ünlü ve Kabataş Belediye Başkanı Yakup Yılmaz'ı makamında ziyaret eden Müdür, ilçenin eğitim öğretim faaliyetleri konusunda sohbette bulundu.

HABER MERKEZİ

 




Anahtar Kelimeler : iLÇELERDE, iNCELEME

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler