- 16:00 CHP Altınordu’da Yeni Başkan Halis Poyraz
- 15:47 Mesudiye’ye Modern Ulaşım: Yollar Konfor Kazandı
- 15:41 Ordu’da Engelli ve Eski Hükümlülere Hibe Desteği Başvuruları Başladı
- 15:35 Altınordu’da 4-6 Yaş Kur’an Kursu Açıldı
- 12:51 Ordu’dan Silivri’ye: Özeller’in Yargı Süreci Başlıyor
- 12:46 Eylül Ayı Enflasyon Rakamları Açıklandı: Yıllık Oran %33,29’a Yükseldi
- 12:34 Anahtar Parti’den İktidar Mesajı: “Emin Adımlarla Yürüyoruz”
- 12:31 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü: Can Dostlarımız İçin Farkındalık Zamanı
- 12:29 Ordu’da Yeni Klasik: Kuzey Yıldızı ile Denize Açılmak!
- 12:17 Ordu’da Akaryakıta Yeni Zam Dalgası: LPG’ye 1,18 TL Zam Geldi!
- 11:26 Kantinler Mercek Altında
- 10:42 Grip Salgınına Karşı En Etkili Kalkan: Aşı
- 10:36 Havalimanında Gerçeği Aratmayan Tatbikat
- 12:33 Akkuş Belediyesi’nden Şehit Yakınları ve Gazilere İndirim Müjdesi
- 12:19 Ordu'da Yatırımcılar İçin Yeni Hibe Fırsatları Başladı
Fındık Fiyatı
BAKAN TEKİN'DEN YENİ KARAR : SINIF TEKRARI GERİ GELİYOR !

Liselerde, derslerinde başarı gösteremeyenlerin ve devamsızlık sorunu yaşayanların sınıf tekrarı edeceği bildirildi. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, yeni eğitim sürecinde liselerde sınıf tekrarını hayata geçireceklerini, devamsızlık affını da ortadan kaldıracaklarını açıkladı.
Tekin, Başkent Öğretmenevi'nde, medya kuruluşlarının Ankara temsilcileriyle bir araya gelerek, yeni dönem eğitim gündemine ilişkin açıklamalar yaptı.
Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bakan Tekin, Öğretmenlerin, Bakanlığa ilettikleri problemlerin çözümü için yaptıkları iyileştirme çalışmalarını anlattı. Ayrıca yer değiştirme süreciyle ilgili önemli düzenlemeler gerçekleştirdiklerini de belirtti.
Bakan Tekin, yardımcı kitaplar, seçimlik dersler gibi bazı konularda yaptıkları çalışmayı yakın zamanda kamuoyuyla paylaşacaklarını açıklayarak, okul terkleriyle ilgili sorunlara yönelik mevzuat değişikliğinin de eğitim öğretim yılı başlamadan sürecin takibinin yapılacağını açıkladı.
EDİTÖR: MELTEM TİRYAKİ