HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
28 Temmuz 2021 Çarşamba

MÜDÜR VARGELOĞLU ULUBEY’DEYDİ

Ordu Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, Ulubey'de İncelemelerde Bulundu
MÜDÜR VARGELOĞLU ULUBEY’DEYDİ

Ordu Millî Eğitim Müdürü  Mehmet Fatih Vargeloğlu, Ulubey'de İncelemelerde Bulundu

İlçelerde yürütülen eğitim öğretim faaliyetleri, yapılan ve planlanan çalışmalar ile eğitim yatırımlarımızı yerinde görmeye yönelik ilçe ziyaretlerini sürdüren İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, beraberinde İl Millî Eğitim Şube Müdürü  Rifat Yenen ile birlikte Ulubey ilçesinde bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Ulubey ilçe ziyaretinde, ilk olarak İlçe Millî Eğitim Müdürlüğünü ziyaret eden Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, İlçe Millî Eğitim Müdürü Akın Aydın ve idarecilerden, ilçenin eğitim öğretim durumu, eğitim yatırımları, yürütülen faaliyetler ve planlanan çalışmalar konusunda bilgi aldı.

İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü ziyaretinin ardından okul/kurumlarımıza bir dizi ziyaretlerde bulunan Müdürümüz, okullarda incelemelerde bulunarak, fiziki durumu yerinde görürken, yürütülen eğitim öğretim çalışmaları ile ilgili idarecilerden bilgi aldı. Spor salonu, derslik, pansiyon, yemekhane ve kütüphanelerde incelemelerde bulunarak, yapılması gerekenlerle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Okulun bünyesinde kurulan serada üretimi yapılan ürünleri yerinde gördü.

Ulubey ilçesindeki deprem tahkiki sonrası güçlendirmesi devam eden yatırımları ile yıkımı yapılan okul binalarının son durumlarını ve yapım-onarımı devam eden çalışmaların son durumları konusunda bilgi alarak değerlendirmelerde bulundu.




Anahtar Kelimeler : MÜDÜR, VARGELOĞLU, ULUBEY’DEYDİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler