- 17:04 YILMAZ GÜVEN TAZELEDİ
- 12:00 FATSA’DA TARİHİ TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ
- 10:44 “Durugöl’deki eski çöp alanı beton değil, yeşil alan olmalı!”
- 17:03 Kıranlı: “Teknikerlik bir madalyadır, gururla taşıyacağız”
- 14:40 EMNİYET MÜDÜRÜ ACAR, GAZETECİLERİ KONUK ETTİ
- 14:18 Gece Yarısı Zammı Yolda
- 13:02 8. Olağan Genel Kurul 1 Kasım’da
- 11:10 EMEP, “Durugöl Mahallesi'ndeki eski çöp alanı yeşil alan olmalı!”
- 12:52 102. Yıl Cumhuriyet Yürüyüşü Yapıldı
- 12:46 “Cumhuriyetimizi Türkiye Yüzyılı vizyonuyla taçlandıracağız”
- 12:42 “Cumhuriyetimizin Kazanımları”
- 12:37 102. yıl coşkusu
- 12:51 Rektör Prof. Dr. Orhan Baş’ın Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı
- 12:47 Vali Muammer EROL’un 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı
- 12:17 Çağdaş Demokratlar Platformu Güven Tazeledi
Fındık Fiyatı
MÜDÜR VARGELOĞLU OKUL MÜDÜRLERİ İLE BULUŞTU
İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, 2020-2021 eğitim öğretim yılında yapılan çalışmalar ile yürütülen faaliyetleri ve 2021-2022 eğitim öğretim yılına yönelik planlanan eğitim öğretim faaliyetleri ile eğitim yatırımlarımızı yerinde görmek üzere gerçekleştirdiği ilçe ziyaretleri kapsamında Çaybaşı ilçesine ziyarette bulundu.
İl Millî Eğitim Müdürümüz Mehmet Fatih Vargeloğlu beraberinde İl Millî Eğitim Şube Müdürü Erol Başar ile birlikte Çaybaşı İlçesini ziyaret ederek, Çaybaşı İlçe Milli Eğitim Aykut Fidan'dan ilçedeki okul ve kurumların eğitim öğretim durumları, 2023 eğitim vizyonu kapsamında ilçede yapılan çalışmalar, yürütülen projeler, eğitim yatırımlarımız ve yapılan onarım, tadilat çalışmaları ile hijyen kuralları doğrultusunda okullarda yapılan temizlik çalışmaları konusunda brifing aldı.
Çaybaşı ilçe ziyaretinde Müdürlüğümüze bağlı resmi ve özel okul/kurum müdürleri buluşan Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, okul müdürlerinden beklentilerini dile getirirken, eğitim-öğretim yılı başından itibaren yapılması gereken planlamanın önemine değindi. Deprem tahkiki sonrası ilçede devam eden yıkım-yapım, güçlendirme, onarım ve tadilat çalışmalarını yerinde gördüğünü ifade eden Müdürümüz, "Okullarımızın 2021-2022 eğitim öğretim yılına hazırlanmasında gerekli tedbirleri alarak, 2023 Eğitim Vizyonumuz doğrultusunda ekip ruhuyla çalışarak yeni eğitim öğretim yılına birlikte hazır olacağız" dedi.
2021-2022 eğitim öğretim yılında ihtiyaç ve taleplere ilişkin istişarede bulunulan toplantıda, uzaktan ve yüz yüze eğitim süreci, okullarda yapılması gereken rehberlik çalışmaları ve ders programı planlamaları konusunda değerlendirmelerde bulunan Müdür Mehmet Fatih Vargeloğlu, okul müdürlerinden yürütülen çalışmalar ve yapılan planlamalar konusunda bilgi aldı.
HABER MERKEZİ

