HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
24 Haziran 2023 Cumartesi Saat: 17:44

ODÜ MEZUNLARINI VERDİ

Ordu Üniversitesi Fakülte ve Meslek Yüksekokullarının 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı mezuniyet törenleri gerçekleştirildi.
ODÜ MEZUNLARINI VERDİ

Ordu Üniversitesi  Fakülte ve Meslek Yüksekokullarının 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı mezuniyet törenleri gerçekleştirildi.

Farklı günlerde düzenlenen mezuniyet programlarına Rektör Prof. Dr. Ali Akdoğan, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Niyazi Taşçı ve Prof. Dr. Tahsin Tonkaz, Fakülte Dekanları ve Meslek Yüksekokul Müdürleri, Genel Sekreter V. Doç. Dr. Mehmet Sami Güler, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, akademik ve idari personel, öğrenciler ve aileleri ile davetliler katıldı.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tahsin Tonkaz törenlerde gerçekleştirdiği konuşmasında “Ordu Üniversitesi, 20 bin dolayındaki öğrencisi ve bin 500’e yakın akademik ve idari personeli ile nitelikli büyümesini sürdürerek hem Ordu’ya hem bölgesine hem de ülkemizin gelişimine katkı sağlamaya devam etmektedir. Üniversitemizin; bölgesinde, ülkesinde ve dünyada marka bir üniversite olabilmesi için girişimci, yenilikçi ve araştırmacı ruhumuzla yeni ve özgün fikirler ortaya koyarak şehir ve üniversitenin ortak yararına projeler ve iş birlikleri oluşturma gayreti içerisindeyiz. Üniversitemizin ulusal ve uluslararası arenada saygın bir üniversite imajı sağlaması yolunda çalışmalar gerçekleştirerek ülkemizdeki ve dünyadaki üniversiteler arasındaki yerimizi her geçen yıl yukarılara taşımaktayız. Bu başarı tüm paydaşlarımızla birlikte yürüttüğümüz istikrarlı bir çalışmanın ortak ürünüdür. Ordu Üniversitesi olarak bizler öğrencilerimizin ileri görüşlü, aklı ve bilimi rehber edinen, bilim üreten ve üretilen, bilgiyi paylaşan kişiler olarak yetiştirilmesine gayret etmekteyiz. Bu hedef doğrultusunda mezun olan öğrencilerimizi yetiştiren hocalarımıza ve onlara desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen ailelerimize böylesine hayırlı evlatlar yetiştirdikleri için teşekkür ediyoruz. Mezun olan öğrencilerimizi Üniversite yönetimi olarak tebrik ediyor, onlara başarılı bir meslek hayatı, sağlıklı ve huzurlu bir yaşam diliyorum.” şeklinde konuştu.

Rektör Prof. Dr. Ali Akdoğan mezun öğrencilere verdiği mesajında “Bugün, uzun ve meşakkatli bir eğitim sürecini geride bırakarak gösterdiğiniz başarılı çalışmalarınız neticesinde mezun oluyorsunuz. Emek ve gayretleriniz sonucunda elde ettiğiniz bu başarınızda öncelikle mezun olan siz değerli öğrencilerimizi tebrik ediyor ve sizlerin en iyi şekilde yetişmesi için özverili çalışmalar yürüten değerli öğretim elemanlarımızı, evlatları için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan değerli ailelerinizi kutluyorum. Geleceğiniz için sürekli öğrenen bireyler olmayı ilke edinmeli ve kendinizi her alanda sürekli geliştirme gayretiyle hareket etmelisiniz. Alanınız ne olursa olsun, öğrenmede sürdürülebilirliği ön planda tutarak daha donanımlı olmaya ve farklılık oluşturmaya çalışınız. Unutmayın, kendinizi sürekli geliştirmeniz ve yenilemeniz, diğerlerinden her zaman bir adım önde olduğunuzun en önemli göstergesidir. Almış olduğunuz diploma sizi hedeflerinize götürecek bir araç niteliğindedir, fakat gelecekteki yaşamınız için yeterli bir belge olmadığını bilmenizi isterim. Bundan sonraki iş ve sosyal yaşamınızda başarılı olacak ve ülkemizin her alanda öncü bir konumda olması için var gücünüzle çalışacağınıza yürekten inanıyorum. Bizler, ülkemizin ihtiyaç duyduğu çağdaş ve nitelikli insan gücüne sizler gibi yeni bireyler kazandırdığımız için mutlu ve huzurluyuz. Üniversitemizden başarıyla mezun olan siz kıymetli öğrencilerimizin ülke kalkınmasından bilimin ilerlemesine kadar çok geniş bir yelpazede bu vatanın ve milletin her unsuruna, mukaddes her değerine katkı sağlayacağınız ve Ordu Üniversitesini en iyi şekilde temsil edeceğiniz inancını taşımaktayım. Bu duygu ve düşüncelerle mezuniyetlerinizi tebrik ediyor; aileleriniz ve sevdiklerinizle birlikte sağlıklı, mutlu ve başarılı bir yaşam diliyorum.” dedi.

Gerçekleştirilen törenlerde mezun olan öğrencilere mezuniyet belgesi verilirken bölümünü derece ile bitiren öğrencilere plaket takdim edildi.




Anahtar Kelimeler : ODÜ, MEZUNLARINI, VERDİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler