HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
2 Haziran 2023 Cuma Saat: 17:53

SERTİFAKALARINI ALDILAR

Projenin kapanış programı 02 Haziran 2023 Cuma günü Durugöl Ortaokulu'nda yoğun katılımla gerçekleşti.
SERTİFAKALARINI ALDILAR

HABER: TUĞÇE ARSLAN

Projenin kapanış programı 02 Haziran 2023 Cuma günü Durugöl Ortaokulu'nda yoğun katılımla gerçekleşti.

Programa Altınordu Kaymakamı Erkan Karahan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek, proje koordinatörü Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölüm Başkanı Doç. Dr. Sevim Acaröz, proje yürütücüleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Erasmus+ KA220-SCH "Sustaining And Enhancing Healthy Lifestyle Behavior in Students With Special Needs And Their Teachers in Unexpected Crisis Events" adlı SAHHim projesi, Ordu Üniversitesi'nin koordinatörlüğünde Altınordu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Durugöl Ortaokulu, Adil Karlıbel Özel Eğitim Meslek Okulu, Alexandru Ioan Cuza Iaşi Üniversitesi (Romanya), Girişimcilik Geliştirme Enstitüsü (iED) (Yunanistan), "A. Lincoln " Yüksek Öğrenim Enstitüsü (İtalya) ve Vasil Glavinov İlköğretim Okulu (Kuzey Makedonya) ile beraber yürütülen bir projedir.

Kaymakam Erkan Karahan, yaptığı konuşmada Proje’nin önemine değindi ve projeye katkı sunan öğrenci, öğretmen ve idarecilere teşekkür etti. Ayrıca Kaymakam, proje sürecini yakından takip ettiğini ve Kaymakamlık olarak gerekli desteği verdiklerini belirtti. İlçede yürütülecek yeni projelere destek vermeye devam edeceklerini ifade etti.

Protokol konuşmalarının ardından Kaymakam Erkan Karahan, projede yer alan öğrenci, öğretmen ve idarecilere katılım belgelerini takdim etti.




Anahtar Kelimeler : SERTİFAKALARINI, ALDILAR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler