HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
29 Mayıs 2023 Pazartesi Saat: 17:27

BULANCAK'A İLK RESİM ATÖLYESİ

Resim Öğretmeni Feyza Kırdemir Giresun’un Bulancak ilçesinde bir ilke imza attı ve 4 yaş üstü çocuklar ve yetişkinler için eğitici resim dersi alabilecekleri resim atölyesi açtı.
BULANCAK'A İLK RESİM ATÖLYESİ

HABER: Tuğçe ARSLAN (özel haber)

Resim Öğretmeni Feyza Kırdemir Giresun’un Bulancak ilçesinde bir ilke imza attı ve 4 yaş üstü çocuklar ve yetişkinler için eğitici resim dersi alabilecekleri resim atölyesi açtı. 

Feyza Kırdemir tarafından açılan atölyede, 4 yaş üstü çocuklar ve yetişkinler için eğitici resim dersleri, Güzel Sanatlar Lisesi ve üniversite yetenek sınavlarına hazırlık, seramik dersleri ve tercihe göre bireysel veya grup dersleri verilecek. 

Resim Öğretmeni Feyza Kırdemir açtığı atölyeye ilişkin duygu ve düşüncelerini gazetemize aktardı. Kırdemir; “Ben Feyza Kırdemir Giresun Güzel Sanatlar Lisesi- Resim bölümü ve Giresun Üniversitesi Resim öğretmenliğini bitirdim. Aslında bir atölye açma fikri her zaman hayalimde vardı. Sadece eğitimimi tamamlayıp fırsat bulabileceğim anı bekliyordum. Bu sene çok şükür nasip oldu. Şu an da mevcutta matematik dersi de verilen bir alana ortak olarak kursa başladım. Yaşadığım bölge de mevcutta bu şekilde bir kurs yok özellikle o açıdan kendimi şanslı hissediyorum.”   

Kursumuzu çocuklarla sınırlı tutmadık 

“Bulancak’ da çocuklara ve yetişkinlere bu anlamda bir şeyler kazandırabilmek beni çok daha mutlu edecek. Özellikle sadece çocuklarla sınırlı tutmayıp yetişkinlere de bu anlamda fırsat sağlamakta öncelikli amaçlarımdan. Çocukların okul dışında kendilerini dinleyebileceği, keşfedecekleri, yeteneklerini geliştirebilecekleri bir alanlarının olması, burada aktif faaliyet gösterebilmeleri ve aynı zaman da yine yetişkinlerin de yeteneklerini geliştirebilecekleri, hobi alanı olarak kullanabilecekleri bir yer yaratmak istedim. Şahsen bu amaca ilk adımı atarak ulaşmış sayıyorum kendimi. Şu an mevcutta sadece resim ve seramik üzerine dersler veriyorum ama ilerleyen zamanlarda yan dal olarak heykel ve ahşap boyama ve ebru sanatını da eklemeyi düşünüyorum. İnsanların bu atölyeyi sadece ders alanı olarak görmelerini değil, vakit geçirmek için ziyarette bulunarak bir kahve içmeye gelmelerini de çok isterim. Açılışımın çok yoğun bir ilgi ve etkileşim aldığını düşünüyorum umarım devamı gelir. Bu süreçte daha büyük hedefler için adım atmaya devam etmek istiyorum ve bana destek olan herkese teşekkür ediyorum.” dedi.




Anahtar Kelimeler : BULANCAK'A, İLK, RESİM, ATÖLYESİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler