HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
26 Mayıs 2023 Cuma Saat: 09:39

ETWİNNİNG ETKİNLİĞİ YAPILDI

Ordu/Aybastı Kaymakamı Şeyma Aktaş ve Aybastı Milli Eğitim Müdürü Hasan Acu, eTwinning Proje Kapanış Etkinliği’ne katılım sağladı.
ETWİNNİNG ETKİNLİĞİ YAPILDI

HABER: KÜBRA ÇAKIR

Ordu/Aybastı Kaymakamı Şeyma Aktaş ve Aybastı Milli Eğitim Müdürü Hasan Acu, Mehmet Akif Ersoy Anaokulu’nda öğrencilerin ve öğretmenlerin yürütmüş olduğu eTwinning Proje Kapanış Etkinliği’ne katılım sağladı.

Öğrenciler tarafından, öğretmenlerin desteği ile hazırlanmış projeleri Kaymakam Şeyma Aktaş ve Milli Eğitim Müdürü Hasan Acu, tek tek incelemede bulundu.

GÖMLEĞİN İLK DÜĞMESİ GİBİ

Hasan Acu güne ilişkin değerlendirmede bulunurken: “Öğrencilerimizin projelerini anlatırken ortaya koydukları performans görülmeye değerdi. Hepsini ayrı ayrı yürekten kutluyoruz. Bu başarılı projeyi bir yıldır başarılı bir şekilde yürüten ve emek veren öğretmen ve öğrencilerimize, kapanış programının hazırlanmasında emek veren, katkı sunan, okulumuzun tüm paydaşlarına teşekkür ediyoruz. Okul öncesi eğitimi gömleğin ilk düğmesi gibi düşünebiliriz ve bu düğme mutlaka doğru iliklenmelidir. Bu nedenle tüm çocuklarımızı okul öncesi eğitimle buluşturmaya devam edeceğiz ve ilk düğmeyi en doğru şekilde iliklemek için sınırsız gayret edeceğiz” açıklamasını yaptı.




Anahtar Kelimeler : ETWİNNİNG, ETKİNLİĞİ, YAPILDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler